Indholdsamme situation som O's historie - så fylder jeg for meget. Jeg prøver at give udtryk for - ikke min egen ufejlbarlighed - men at du skal læse mine skriverier med objektivt sind. Filtrér med sund fornuft og skepsis om du vil kunne stå inde for at bruge mine skriverier i din egen verden.
     Føler du tvivl, så lad være - så er der ikke sket noget ved det.

-----

Lad mig skabe indgangen til det kommende ved at fortælle om en lille hændelse af uforlignelig art…
     Hjem fra arbejdet. gazelle havde overnattet - jeg så frem til at se hende. Nøglen i døren. Ind som jeg plejer. gazelle stod i køkkenet midt i en mobilsamtale. Det kunne jeg ikke løfte et øjenbryn over - såre naturligt. Jeg hængte min jakke på plads.

Jeg kunne dufte madlavning. Uhm, sødt af hende. I entreen hørte jeg min kære klassiske musik pirre min trommehinde varmt velkommen hjem (gazelle hører selv anden form for musik). Ind i stuen, sætte mig i sofaen. Jeg er vant til og har det fint med at klare alt selv, men det skulle vise sig at være en fremtidig sandhed med modifikationer.

Nysgerrig og afslappet satte jeg mig til rette for at afvente hendes afslutning på samtalen. Den kom ret hurtigt. Jeg fik øje på et hyggeligt opdækket bord.

En rolig kvinde kom ind i stuen, tændte fyrfadslys, skænkede med et kærligt blik en kop the (jeg får rigeligt kaffe til dagligt), bød mig en cigaret, holdt lighteren hen mod mig og tændte min cigaret. Askebægre var tømte og rengjorte.

Jeg stoppede min helt normale hverdagsfølelse og -oplevelse et øjeblik, for pludselig kunne jeg mærke hvor meget hun havde gjort for at skabe et varmt og kærligt: Velkommen hjem Herre.

Hendes anstrengelser fyldte, kunne ses, kunne mærkes og skabte en velkomst i mit eget hjem hjem jeg aldrig har følt før.

Jeg rejste mig. Gav hende et buk for at vise min respekt for hendes anstrengelser. Hun fik et langt og kraftfuldt knus.

Jeg satte mig, nød hele mit hjem og hende der bød mig velkommen.

Seee, nu har jeg jo også både humor og er i besiddelse af en sund skepsis, så jeg krogede min pegefinger og lokkede hende hen til sofabordet. Kiggede op på hende, dybt i øjnene og lod et lille ironisk smil spille i mundvigen: " Hmm, det er utrolig dejligt at blive mødt på denne måde. Jeg nyder dine anstrengelser. "

... tænkte på mine erfaringer omkring slavinder - nemt nok når det gøres med erotisk

Indhold

12