Indhold

Kapitel 1. Første seance. Af Conny®Lingus

Den første snert af S/M

Min hånd på dørhåndtaget til hendes inderste ...

Jeg havde modtaget hende med åbne arme uden de dybere hensigter om S/M. Jeg havde den erfaring at mange kvinder dog ville nyde S/M i en eller anden form. Jeg havde derfor lagt profil ud med henblik på i første omgang at finde en kæreste og senere finde det hun måtte indeholde S/M relateret i en eller anden grad.

Hun havde først og fremmest lært mig at kende som menneske. Hendes vurdering var at hun var faldet for mig som menneske og erotiker.

> Godt < tænkte jeg. Den første sti er betrådt. Jeg havde i vores første telefonsamtale 'advaret' hende om at jeg er erotisk Dominant. Det skræmte hende ikke - tværtimod. Det styrkede mine sonderinger.
     Jeg ville senere løfte sløret omkring mit S/M univers i en moden snak - og så kunne hun jo løbe skrigende ud ad døren.
     Det gjorde hun ikke, men lyttede andægtigt og respektfuldt, med ordene: " Jeg vidste ikke S/M kunne være så smukt. "

Vi havde drøftet mit univers og mine mekanismer, hvilket gjorde hende nysgerrig.

Jeg besluttede derfor at gribe i dørhåndtaget for senere at sætte døren på klem og på et

tidspunkt at åbne på vid gab til hendes inderste og fortroligste rum omkring seksualitet og følelser - hvis hun kunne tåle det og kunne modtage.

Dørhåndtaget…

Mine første tanker: > Kære gazelle, du har lyttet. Du har respekteret mine ord, du har vist mig menneskelig respekt og sund ansvarlighed. Du har været ustyrlig nysgerrig omkring hvad S/M dybere set er. Du har en stor lyst, men naturligt er du lidt utålmodig. Jeg sætter hastigheden, men jeg vil sætte dig i en situation, hvor du for første gang betræder en hel ny sti. <
     > Hmm. Hun er endog meget nysgerrig. Det er de fleste, men hvor langt kan hun bringes? < tænker jeg.

> Jeg vil prøve hende i aften i en så lille grad at hun mærker håndtaget trykkes ned - den første snert af psykisk Dominans. <

> Hvordan griber jeg det an. Det skal ikke udvikle sig til en decideret seance - det er for stort for hende. <

Indhold

14