Indhold> Jeg skaber nogle situationer, prøver at visualisere dig i nogle af de situationer og mærker hvad du eventuelt kan føle ved det, dine reaktioner og følelser - ud fra det jeg har opnået at kende til dig. <

Jeg har tændt op med nogle fyrfadslys at hygge og skabe stemning, samt for at imødegå hendes eventuelle utryghed ved at signalere at hun er budt velkommen med lys.

Seancen ...

Jeg rejser mig fra sofaen. Stiller mig ud på gulvet og kigger på hende med et fast blik ...
Jeg rækker min hånd bydende ud, som signal til at hun skal rejse sig at imødekomme mit krav om hendes nærvær herude.

" Kom min pige " siger jeg ... det er de eneste ord jeg bruger og de eneste ord jeg behøver. Hun rejser sig yndefuldt. Går ud mod mig og lægger sin hånd tillidsfuldt og trygt i min. Jeg stryger den anden hånd gennem hendes hår, fører den ned til hendes hage som jeg løfter mod mit ansigt.
     Jeg lægger et blidt og beroligende kys på hendes læber. Smiler beroligende til hende og modtager et forventningsfuldt blik.

Jeg lægger mine hænder på hendes skuldre, trykker let ned som signal til at hun skal blive stående på stedet. Hun forstår uden et ord. Jeg bevæger mig roligt over mod mine redskaber. Om hun følger mig med sit blik tager jeg ikke notits af.

> Du vil - og derfor skal du prøves. < tænker jeg. > Et blindfold gør selvfølgelig et vist indtryk, men du kan såvel nu som senere få den ægte snert af S/M og min måde at være på. < Jeg tager roligt mit blindfold, håndleds- og ankelmanchetter med tydelige bevægelser.
     Hvad hun ikke ser er at jeg også samler et par hængelåse og et sæt nøgler. > Hmm, hun er ny. FOR ny. Hendes nysgerrighed og vilje til trods er det en god ide at forberede hendes psyke langsomt. Lad hende se hvad du samler. <

Jeg overdriver dog mine bevægelser, da jeg påny tager hængelåse, nøgler og breder det ud på bordet.

Hurtigt sondering og vurdering af situationen, samt graden af hendes forventninger.
     > Hvor lang tid skal hun være iført det forskellige? <Jeg kører en times samlet oplevelse igennem hovedet i løbet af et par sekunder. Tager en beslutning om tidsperioder og brug af elementer.

Jeg vender mig mod hende med rekvisitterne i hænderne. Bevæger mig mod mit sofabord og lægger dem provokerende foran hende at hun tydeligt kan se dem.

Indhold

15