IndholdJeg udfører min yndlingsbeskæftigelse med en isterning. Griber om den og varmer den op til dråberne begynder at danse lystigt på hendes hud.

Så såre de pibler så meget at hun begynder at bevæge kroppen i let gysen bevæger jeg truende, men konsekvent dråberne fra halsen ned mellem rysterne, rundt om hvert, op at pirre brystvorterne til de bliver stive og igen op til halsen. Puster med let brise på brystvorterne til de strammes og hun bevæger underlivet forventningsfuldt. Så kommer S'eren op i mig … > så du byder dig til min skat. Det skal vi nok få stoppet < smiler jeg skummelt indvendigt. Jeg ved at mit næste skridt umiddelbart stopper enhver lystenhed, men kort efter vil samle al hendes opmærksomhed omkring kønsdelene så hun til sidst giver efter i bar lyst.

Jeg tager en ny isklump. Sætter mig på hug ved siden af og kigger YDERST uskyldigt og neutralt på hende. Giver hende ingen signaler om hvad jeg vil - smiler bare, men nyder mine skumle tanker og virkningen.

Varmer igen isen op i håndfladen til det drypper lystigt. Lader meget, meget langsomt hver dråbe bane vejen for den næste ved at bevæge min hånd ned ad halsen, langsomt, langsomt, langsomt mellem brysterne. Langsomt men nådesløst ned mod maven. Kan se og mærke hende dreje sig lidt uroligt fra side til side. > ja, du har ganske ret, jeg er på vej derhen < griner jeg til hende. Da min hånd er over maveskindet drejer jeg energisk isen inde i hånden så det tapløber ud mellem fingrene.

Jeg holder nu fingrene lodret for at styre dråberne i en lind strøm der rammer præcist. Nyyydende og med slet skjult fryd fører jeg min hånd nedad over maveskindet mod venusbjerget. Holder min hånd der og lader det iskolde vand samle sig i en veritabel sø ovenover venusbjerget så det til sidst, uvilkårligt og pludseligt deler sig i to iskolde floder der løber ned på hver side af kønslæberne i lysken. Spjæt...! Uhmm. Det har sin virkning. En isklump kan være et ganske godt sadistisk redskab.

Jeg sætter nu den sidste virkning ind og lader resten af isen smelte ned over og mellem kønslæberne. > Wow, der er godt nok en der er ophidset < tænker jeg da jeg ser hendes mund åbnes og et lydeligt støn bane sig vej.

Som det sidste kæler jeg blidt hendes hud for at bringe hende tilbage og for at varme hende. Sender hende at beklagende blik at jeg ikke går længere da hun skal langt nordpå.

Jeg henter et par dyner så hun kan sidde behageligt og varmt mens vi ryger en cigaret sammen.
     " Vi har et lille stykke tid indtil du skal køre hjem " siger jeg til hende. Hun er puttet godt ind i dynen. Sidder behageligt med et glad og forundret smil om læberne.
     " Nu snakker vi lidt om dine oplevelser og hvordan du har det. "

Indhold

24