IndholdJeg får gennem snakken oplevelsen af at hendes oplevelser svarede til mine egne sonderinger om hendes tilstand og stemninger. " Det var utroligt " siger hun " efter kort tid da jeg sad blindfoldet fandt jeg en fantastisk indre styrke og stolthed indeni. Jeg kunne mærke at jeg blev stærkere ". Jeg smilede kærligt indvendigt.
     Det var PRÆCIST de ord jeg forsøgte at skabe rammer omkring.

Ikke at underkue eller destruere, men at være katalysator for den indre værdighed, stolthed og styrke vi har - når vi når gennem en proces hvor vi finder en form for afklarethed, som kan skabe grundlaget for indre fred og lykke.

Hun fandt selv ordene.

>>>>>

gazelles tanker…

Ang. vores weekend, har du formået at give mig en indre harmoni. Jeg er ikke spor forvirret, tværtimod har jeg lært mere om mig selv. Jeg kan være stærk og svag på samme tid eller i forbindelse med hinanden, hvis du forstår. Det har skabt en stor fred og harmoni i mig selv. Jeg føler mig som et utroligt privilegeret menneske.
     Jeg har mødt dig - det tror jeg ikke er en tilfældighed. Det er svært at sætte ord på det hele, men det kommer nok. Jeg er også glad for at du sagde at jeg også har givet dig noget, ellers vil jeg føle at det kun er mig der får en masse ud af vores møder.

Nu er jeg klar til at videregive dig mine tanker og lidt spørgsmål. Er du klar? *G*.

Først vil jeg sige at jeg er gået i intensiv træning. Først har jeg nejet nogle gange foran spejlet, og det ser pænere ud end et buk fra min side.

Den fascination jeg har følt for dig er blevet afløst af - ja lad mig kalde det kærlighed, hvad det så end er. Det er i hvert fald nogle meget varme følelser, en dyb respekt for dig som menneske og herre og et ønske om at lære dig og det du står for meget bedre at kende.
     Jeg har fået en følelse af højtidelighed, dyb samhørighed, ro og varme i de få seancer jeg har været med i. Derfor synes jeg ikke at det er unaturligt at vise dig den respekt at neje, når vi aftaler en seance, men du har ret i at det er bedst at holde det til seancerne endnu.
     Efter de første møder var jeg meget erotisk tiltrukket af dig og som sagt dybt fascineret og det gav mig en længsel og uro efter det seksuelle igen. Nu er det som før nævnt afløst af en dejlig indre harmoni og glæde ved også at kende dig som menneske. Jeg har ikke uro i kroppen, men afslappet velvære og en pirrende forventning efter at være sammen med dig igen - både hvad du nu har til mig af dejlig erotik - men også at gå videre med dig i 'dagligdagen'.

Indhold

25