IndholdBare fra i går og til i dag er der sket en stor afklaring med mange ting. Du har ret i at SM er mere end erotik og leg - det føles som en livsform, hvor dagligdag og fornøjelse går op i en højere enhed - et kæmpe Univers.

>>>>>

Håndtaget blev trykket helt ned og jeg oplevede at virkeligheden hang sammen på ærlig vis med signalerne. Døren blev sat på klem til næste gang vi så hinanden.

C-L

>>>>>

FORVANDLINGEN...

13.02-2002

Min 1. seance var noget af det mest skelsættende, jeg nogensinde har oplevet.

C-L forklarede mig, at det ville være grænseoverskridende. Jeg kunne til en hver tid sige fra, hvis det bød mig imod. Hvis der var noget, jeg ville sige, var det med ordet Herre, ellers måtte jeg intet sige eller gøre, undtaget jeg fik besked på det.

Hmm - jeg tænkte, at det var lidt spøjst, men jeg havde gjort op med mig selv, at jeg ville prøve i hvert fald noget af det, C-L havde fortalt mig om. Det var jo en form for spil.

Jeg fik et smukt halsbånd på og blev blindfolded. Jeg fik besked på at sætte mig på et tæppe og blive inde på det. Jeg havde alt mit tøj på. Hjertet bankede lidt hurtigere end normalt. Det var anderledes og spændende. Efter ca. 10 min. slappede jeg af og begyndte at nyde det.
     Der var jo ikke så meget jeg kunne lave, så jeg begyndte at mærke efter, hvad det gjorde ved mig. Det bød mig ikke imod. Det var min første tanke. Der var noget dejligt ved det. C-L strøg mig også over håret og gav et varmt kys ind imellem.

Lidt senere blev jeg lænket til sofaen. Ordet lænkehund dukkede op, og jeg smilte lidt ved tanken om, at familie og venner skulle se mig sådan. De ville tro, at det rablede totalt for mig, men jeg syntes, at det var spændende.
     Jeg begyndte at fantasere om, hvad C-L kunne/ville gøre, og det var pirrende... Pludselig vældede en utrolig stærk følelse op i mig. Jeg kan huske, at jeg sad på knæ og trak vejret dybt et par gange, og så kom den stærke følelse af lykke, værdighed og stolthed frem. Jeg blev næsten helt svimmel.
     Lykke p.g.a. at jeg havde mødt C-L, og at vi var så fint på bølgelængde. Værdighed på grund af at jeg i den grad var i balance med mig selv, og stolthed p.g.a., at jeg kunne glæde

Indhold

26