IndholdC-L og over, at jeg turde overskride en grænse, som jeg bare for få uger siden havde ment var utænkelig. Jeg følte, bare at det her var rigtigt for mig. Det var mig….

Lidt senere igen bad C-L mig om at tage tøjet af. Jeg fik bundet h.h.v. hænder og fødder sammen. Jeg fik et tæppe over mig og besked på at slappe af. Jeg fandt hurtigt ind i min behagelige indre ro. Jeg var totalt forsvarsløs - og jeg nød det. Når C-L strøg mig over håret eller kyssede mig, blev jeg ganske tændt. Joh - jeg tændte på at være i hans magt…

Den egentlige reaktion kom i det følgende døgn. Jeg boblede over af fryd, forundring, morskab, stolthed og kærlige følelser så ubeskriveligt, at mine kollegaer smilende hentydede, at jeg da vist var alvorligt ramt af amors pile, (med slet skjult misundelse). Jeg prøvede at analysere, hvordan det kunne lade sig gøre at være selvstændig og med ansvar
i hverdagen og samtidig i den grad føle sig lykkelig ved at få frataget 'friheden' åndeligt og fysisk. Egentlig er det også lige meget hvorfor, for jeg har nydt - virkelig intenst - hvert sekund i de få seancer, vi har haft. Det var et meget følelsesladet døgn og meget skelsættende.

Jeg ved, at det hænger meget sammen med den måde, C-L er på, og den kærlighed og tryghed, jeg har til ham. Han er et meget varmt, sensuelt og fintfølende menneske. Aldrig er der blevet sagt så mange pæne ord til mig om min måde at være på og mit udseende. Jeg ved, at han ikke bare slynger dem ud som scorereplikker. Han mener det og viser det på den skønneste måde.

Da jeg var faldet lidt mere ned på jorden, kom der en følelse af, at nu kunne det ikke gå stærkt nok med at prøve mere. Hvor langt ville jeg gå? Det kunne ikke gå stærkt nok. Jeg pressede på, og jeg vil ikke nægte, at jeg var lidt skuffet over, at vi ved de næste møder 'kun' dyrkede erotik. Skønt nok - men de der anderledes oplevelser ville jeg da også gerne have.
     C-L havde heldigvis slået bremserne i, da han mærkede min utålmodighed.
Han forklarede mig, at jeg i min iver ikke ville kunne overskue, om jeg overskred mine grænser og derved skadede ikke blot mig selv, men også ham, fordi han kunne komme til at krænke mig. Det havde jeg ikke tænkt på, og jeg blev dybt taknemmelig for, at han havde tålmodighed for os begge to. Kærligheden og respekten til ham blev dybere.
     Jeg havde også sat C-L op på en piedestal, højt hævet over almindelige mennesker, men med sin tålmodighed og menneskelige indsigt er han kommet ned hos os almindelige mennesker igen. Han er bare et menneske, som jeg nærer en dyb respekt for - og en stor, stor kærlighed til.

Jeg kan godt forestille mig de ar, jeg ville få på sjælen/legemet, hvis det var en mindre ansvarsfuld herre, jeg havde mødt, hvilket desværre sker for alt for mange. Jeg ved også nu, at mit liv vil få et tomrum, hvis jeg ikke har C-L. Det ville være som at finde en nål i en høstak at finde en mand med de samme egenskaber som ham.

Jeg skulle stille mig midt på gulvet. C-L tog langsomt mit tøj af, bid for bid - uhmm. Jeg

Indhold

27