Indholdblev blindfolded og fik manchetter på håndleddene. C-L puttede noget reb igennem manchetterne og op i nogle kroge i loftet.
     Han kælede med min krop. Det var dejligt - min vejrtrækning blev hurtigere og bang - så kom svimmelheden. Pokkers også - men kroppen har nogle begrænsninger.
C-L fik mig hurtigt løsnet og holdt fast om mig. Han sagde at det var ganske naturligt at man kunne blive svimmel. Han lagde mig ned, snakkede beroligende med mig, åbnede døren for frisk luft og puttede et tæppe om mig, så jeg ikke kom til at fryse.

Jeg var noget ærgerlig/flov over at jeg blev svimmel, men C-L er god til at få mig til at slappe af. Jeg gik ind i mig selv og tænkte over, hvordan jeg havde det med at stå bundet med armene oppe.
     Jeg nåede da at mærke at det var frækt og pirrende når C-L vandrede hen over min krop med fingerspidserne. Fantasien fik frit løb og jeg dristede mig til at fantasere om lettere slag med en pisk. Det var nok ikke så tosset….
     Derfor øver jeg mig jævnligt på at stå med armene hævet og lukkede øjne. Jeg kan vel vænne kroppen til at stå i den stilling uden at blive svimmel. Det går da også helt godt…

Da jeg havde slappet godt af, satte C-L klemmer på mine brystvorter. Det gjorde lidt ondt i starten, men ikke så lang tid. Bagefter dryppede han vand fra et par isklumper over brysterne og ned ad maven. Uh - det var koldt, men jeg må sige en pirrende fornemmelse. Lad mig sige at C-L ikke har gjort noget ved mig endnu som jeg ikke har tændt på. Han er bare fantastisk…… Han skaber en meget varm og hyggelig stemning. Alt foregår stille og roligt. Han har en meget varm, ja jeg vil sige forførende, næsten hypnotiserende stemme.

Han kæler med mig og kysser mig uendelig blidt eller også begærligt - uhm…


Indhold

28