Indhold

Kapitel 1. Anden seance. Af Conny®Lingus

Døren åbnes blidt

Forberedelse af krop og psyke til bondage lektioner.

" Vi har snakket lidt om bondage, da du jo ved at jeg deltager i SMC's bondagekurser. "

" Du har også givet udtryk for at du gerne vil deltage som figurant. Hellere end du ser at jeg bonderer en anden, og ja, det er naturligvis dejligere at jeg udfører min bondage på dig - men jeg er nødt til at tage hensyn til at du er så ny. Du ved at det ikke ville indebære hverken sex eller erotik med andre. Men jeg vil da helst bondere din krop. "

Vi sidder i sofaen at hygge. Det er på tide at sondere terrænet i hendes indre omkring grænser for deltagelse i halv offentlige sammenhænge.

" Jeg gør dig på forhånd opmærksom på nogle ikke altid åbenbare ting da du er så ny som du er. Først må være klar over at du bliver afklædt. Jeg kan se på dig at du føler det er svært. Jeg har fuld forståelse for det. Du er jo også trådt direkte fra en erotisk 'pæn kvinde' tilværelse ind i en noget mere intenst og direkte seksualitet. "

" Men ingen problemer - jeg vil blindfolde dig og stille dig med ryggen til de andre, så har jeg også mere plads. " Hun nikker i accept.

" Dernæst er der problematikken om det tænder dig, tænder dig af eller om du føler en bondage neutral. Jeg har derfor tænkt mig at bondere dig i aften i en let og løs bondage så du kan mærke hvad det gør ved dig og føle om du kan identificere dig med den del af universet. "

En let betænksomhed spores i hendes ansigt. " Jeg ved jo ikke om jeg vil kunne stå der foran alle de mennesker på den måde. "

" Naturligvis ikke, men første skridt er at du føler hvordan rebet og bindingerne føles mod din hud. Om det eventuelt gør dig utryg i en grad at du ikke skal ind i den del. Klubben skal jeg nok skabe trygge rammer omkring. "

"Det kan da være spændende at blive bundet " kommer det forventningsfuldt. " Hvad med min menstruation? "
     " Det er intet mindre end sabotage ", griner jeg hjerteligt. " Du beholder trusser og bind på - jeg undlader bare at binde strategiske knuder. "

Tænker … > ja lad os nu se når du er bundet op og finder ud af at hele din krop mærker fikseringen < … > det her er jo ikke bare håndled og ankler. Hele din krop kan gå i panik min pige. HUSK kniven til rebet, hvis hun går i panik. <

Indhold

29