Indhold

slavinden gazelle…                  04.02-2002

Jeg er en kvinde på 45 år, som lige er begyndt at 'snuse' til S/M-universet. Jeg startede med at date C-L uden forudsætninger eller viden om S/M.
     Jeg vidste faktisk ikke at jeg havde latente sider i den retning.

Vi har moret os over den første telefonsamtale hvor et første møde blev aftalt. Jeg spurgte med let frygt om han var til S/M. Han fik hurtigt drejet svaret til et spørgsmål til mig, hvorfor jeg spurgte.
     Han ville at jeg skulle lære ham at kende som menneske først og fremmest.

Vi var fint på bølgelængde med det samme. Efter et par møder fortalte han mig om sit tilhørsforhold til S/M - som dominant. Han forklarede mig om alle de variationer der er indenfor området. Min viden på området var meget lille.
     Mit billede af S/M var en kvinde der var bundet op og en mand i lædertøj som piskede løs på den bundne kvinde - egentlig ikke særligt tillokkende…

Jeg må sige at jeg blev lidt nysgerrig efter at lære mere om S/M. Det med at lægge alt ansvar og kontrol fra sig og bare nyde, lød befriende men ville min egen selvstændighed forsvinde?
     En dag blev jeg blindfolded og lænket, med tøj på for at føle hvordan jeg reagerede. Der gik 30 minutter, hvor jeg vænnede mig lidt til situationen.
     C-L snakkede med mig, gav mig et blidt kys og strøg mig varsomt over håret og pludselig kunne jeg mærke en helt ny følelse af varme, spænding og velvære. Jeg slappede af og nød det.
     Derefter snakkede vi lidt om det og lidt efter blev jeg igen blindfolded og lænket, denne gang uden tøj. Jeg vil ikke gå det hele igennem i detaljer, men jeg har aldrig før oplevet så stor nydelse.....

Det følgende døgn skete der en stor forvandling med mig. Jeg følte pludselig en stor stolthed og værdighed i mit indre. Jeg følte mig SÅ elsket og smuk. Jeg boblede ligefrem af fryd over mine oplevelser. Mine kollegaer bemærkede at jeg strålede som en sol og grinte lidt af det. Ja - tænkte jeg - de skulle bare vide.....

Jeg har været opsat på at opleve det hele så hurtigt som muligt, for at se hvor meget jeg indeholder og for at få flere dejlige oplevelser, men heldigvis har C-L tålmodighed for os begge to, for jeg kan godt se det rigtige i at opleve lidt ad gangen og lade det bundfælde sig. Der er så meget nyt at opleve og lære så psyken skal også kunne følge med.

Det jeg har oplevet, som slavinde, føles så rigtigt for mig som aldrig før. Jeg nyder at være forsvarsløs og helt være i C-L`s magt. Jeg har en stor kærlighed og tillid til ham.....

Jeg har prøvet bondage 1 gang. Jeg følte mig som en beskyttet puppe i sit hylster. Dejligt og afslappende. C-L tog et billede og viste mig det.
     Aldrig har jeg følt mig så smuk. Rebene var bundet så smukt omkring min krop......

Indhold

3