IndholdVi sætter os over til et hyggeligt veldækket bord. Hun pusler kærligt om mine behov - derfor kan jeg bruge alle mine tanker, fantasier og energier på at skabe omkring hendes nyopdagede verden. Jeg skal ikke diskutere, jeg møder ikke obstruktioner, men en utrolig velvilje og eget mod til at deltage i mine arrangementer. Pragtfuldt. Sådan skal det være.
     Jeg trækker stolen ud for hende som belønning at hendes Herre vil vise hende respekt for hendes indsats. Intet er ligegyldigt så længe det gøres med den kærlighed hun prøver at dele med mig.
     Hun sætter sin dejlige bagdel på stolen da jeg skubber den ind. Jeg nyder den runde hjerteform der placerer sig på sædet. Naturligvis kigger jeg ublufærdigt, den er jo min.

Vi spiser og snakker. Vender og drejer mange samtale emner. Vi har den samme grad af livserfaring, ingen specielle boglige uddannelser, en fælles interesse i at kunne læse sammen uden at være tvangsselskab for den anden ... tænker > hun er utrolig kvik; oftest skal jeg kun fortælle dig en gang hvad du skal huske eller lære. Det sidder fast og bliver gjort - befriende. <

" Vil du ryge her ved bordet? " Spørger hun. " Ja ". Hun er blevet sat ind i sine faste pligter uanset om hun er statusplaceret eller er sin egen. Hun elsker at gøre det - at fylde min kop eller glas, tænde min cigaret (lighteren er fremme allerede når hun kan mærke at jeg vil ryge) og at tømme mit askebæger når der er tre cigaretstumper i det (jeg nyder tømte askebægre).

Hun bevæger sig ufortrødent over til sofabordet at hente tobak, lighter og askebægre.
     Jeg kigger på hende. > Det gør du så dejligt naturligt min pige. Du må virkeligt nyde det. < Jeg bliver varm og kærlig indvendig. Jeg kan mærke at hun elsker at gøre det for MIG. Jeg smiler kærligt til hende og får et tilsvarende tilbage.

Forberedelse ...

" Pragtfuldt måltid. Om en halv time afklæder du dig. Så bader vi hinanden. Når vi er færdige, henter du dit tæppe, breder det ud på gulvet og sætter dig midt på det. "

" Ja Herre " siger hun prøvende. Jeg nikker varmt anerkendende.

Jeg sætter mig over i sofaen efter endt rygning, rækker min arm ud at hun skal komme over så hun kan slappe af og finde roen i mine arme.

Hun skynder sig over til mig, nærmest kaster sig ned i sofaen og putter sig ind til mig. Jeg smiler … som om hun skal nå at nyde det inden det forsvinder. " Jeg er her for dig " … " jeg har ikke travlt, så slap af i mine arme hvis du kan. " Hun borer sig ind til mig. Jeg har umærkeligt sat mit armbåndsur med alarm for at finde ud af hendes egen tidsfornemmelse og bevidsthed.

Indhold

30