IndholdBeep, beep - hun kigger op på mig … jeg kigger bare neutralt tilbage uden signaler.

Hun kigger på klokken og rejser sig smilende. > Godt gået. Du holder check på det. <

Mens hun klæder sig af henter jeg mit tyve meter reb. Dejligt blødt bomuld, som jeg aldrig har haft lyst til at fjerne kernen i. Det er blødt i sig selv. Jeg vil føle det for slapt hvis kernen blev taget ud.

Jeg nyder mit lange reb. Tyve meter som jeg langsomt kan trække hen ad huden så det føles uendeligt. Jeg føler ingen besvær ved at bruge et så langt reb. Tværtimod - det giver en speciel følelse når meter efter meter efter meter trækkes og bindes.

Jeg binder kærligt kvejlingen op. Finder de to løse ender, trækker rebet gennem hånden op til den anden ende, som jeg bukker sammen.
     Jeg lægger det i tre rækker hen ad gulvet. Klart til brug og synligt. Jeg henter fire to meters kunst-skødereb som har en fantastisk trækstyrke. Godt nok hårdt og kan brænde trækkes det for hurtigt hen ad huden - men jeg bruger det til træk og vægt opbindinger. Det er fortrinligt.

Kigger på mine to selvstrammende rebmanchetter … forestiller mig hvordan jeg grundlæggende vil binde hende … > nej, dem får jeg ikke brug for. < Sætter dem fast igen med klemmer på min redskabsreol.

Tænder fuldt op med stearin- og fyrfadslys, så varmen og stemningen breder sig. Sikrer mig at der er lukket for al træk og gardiner er trukket for.

Jeg afklæder mig i min vante rytme; sokkerne først, skjorten af, lyner ned, bukserne af og til sidst mine trusser (jeg hader når mænd render rundt med bar r.., skjorte og sokker).

Vi mødes i badeværelset hvor jeg tænder bruseren og dusher hende til først. Vi skiftevis duscher hinanden, vasker og nyder den intime gensidighed det er at kunne nusse og være kærlige.

Vi frotterer hinanden og sørger for at holde varmen.

Jeg bevæger mig ind i stuen at gøre klar til hendes ankomst.

Bondagen …

Hun kommer ind i stuen så såre naturligt hun er skabt og bevæger sig lige så naturligt.
> Hun er sg' dejlig < … > vi skal nok få en fremtid sammen. <
     Jeg har med al tydelighed mærket nogle værdier i hende jeg vil kæmpe for at kunne

Indhold

31