Indholdser frem til rigtige bondage lektioner. Jeg har savnet at lære af en kapacitet på området.

> Japansk bondage … < får en djævelsk tanke. > Når nu denne bondage art stammer fra
gamle "respektfulde" torturmetoder kan jeg jo lige så godt lade dig fornemme en form for rumlig og kropslig frihed. < Kigger på længden af rebene jeg står med. Kigger op på krogene og vurderer afstanden mellem anklerne, krogene og min radiator. > Jo de kan godt nå. <

Jeg lægger et reb dobbelt, som jeg fastgør rundt om ankelbindingen. Laver et pælestik, som jeg binder til de fire meter reb jeg står med. > Om ikke andet kan jeg binde mine rebmanchetter op og bruge det reb. <

Jeg trækker rebet rundt om tilgangsrøret til radiatoren, trækker i ankelrebet samtidig med at jeg holder igen i rebet ved radiatoren. Hendes pusselanker løftes let og ubesværet. Jeg fastgører rebet.

Jeg træder tilbage og nyder kunstværket. > De er bare så smukke når de er bundet ind som kunstværker. De bliver som et pragtfuldt maleri. < Jeg nyder min kvinde som hun er bundet op.

Jeg lader hende hænge et stykke tid, mens jeg holder øje med hende. Hun er dybt inde i sig selv kan jeg mærke.

Jeg er desværre nødt til at løsne hende igen, da hun skal videre og hjem at få sin nattesøvn. Processen reverseres dog igen med tålmodighed at rebet ikke brænder hende.

Da hun er bundet op siger jeg: " Nu får du først et langt knus, så skal du ligge at slappe af et stykke tid. Mens du slapper af vil jeg ha' at du skal prøve at genkalde dig rebets gliden over huden. Prøv at huske fornemmelsen af rebet, bindingen, og prøv at føle at jeg binder dig igen. "

Afslutningen ...

Jeg anretter et dækken af plastik midt på gulvet. Henter selv en pude og smider et lagen over. Nyder at gazelle bare står lydigt, yndefuldt og venter tålmodigt.

Jeg beordrer hende ned at ligge på ryggen først. " Nu slapper du totalt af. " Jeg vedligeholder også min slavinde " griner jeg varmt. Jeg henter massageolie ved mine redskaber. Smører hende ind i et passende lag, mens jeg masserer hendes hud og muskler. Ikke dybt, men så velværet breder sig.
     " Vend dig om på maven ". Jeg smører resten af hendes krop ind og lægger mærke til at olien, mine hænder og fingerspidser gør deres virkning. Man skal være lavet af klippe og urokkelig for ikke at blive erotisk stimuleret af en sådan massage.

Indhold

33