IndholdJeg nusser hendes lettere erogene zoner for at drille hende. " Så er det din Herre's tur " beordrer jeg. Uden tøven rejser hun sig op, selv om jeg tydeligt kan fornemme at 'nu lå jeg lige så dejligt', > ja, det kan godt være tøs, men jeg vil selv have en omgang < tænker jeg.

Jeg bliver smurt ind fra top til tå og mærker hendes dejlige nysgerrige fingerspidser. Hvad det ender med er slettet af censuren ...

Vi sidder nu i sofaen og snakker om hendes oplevelse. Hun er stadig afklædt og jeg kan mærke hendes varme krop der borer sig ind mod min.

Da det er vigtigere at hun bringes tilbage end at vi snakker dissekerende om oplevelsen, beslutter jeg at bruge tiden til at lytte til de ord hun umiddelbart har - og ellers bringe hende trygt op til overfladen i min favn.

Vi skilles i et langt kram. Jeg bukker for hende og får en yndefuld nejen tilbage.

Vi bliver klogere …

Et par dage efter da hun er herinde, snakker vi lidt dybere om oplevelsen og jeg får en lidt overraskende oplysning: " Jeg har en lidt snurrende ømhed og følelsesløshed i mit ene håndled " siger hun. Jeg bliver lidt alarmeret. Lad mig høre hvordan det føles.

Hun beskriver og siger: " Det kan også være fordi jeg udførte noget hårdt arbejde i hjemmet med det håndled. Jeg har noget slidgigt i det. "

" Hvad har du … ? "

Jeg bliver en del himmelfalden. " Det er muligt at du har fået en følgevirkning af ophængningen. Jeg vil have at du fortæller mig de næste dage hvordan du har det. Måske det er på grund af de arbejdsbevægelser, men det kan måske også være fikseringen. "
     Jeg kigger let bebrejdende på hende: " gazelle, kan du huske da jeg spurgte dig hvilke skavanker du havde, at du kun fortalte om dine fødder og dit blodtryk? "
" Ja " siger hun let forundret.

" Jeg skal sandelig vide præcist hvad du har af sygdomme eller hvilke skavanker du har. Det er til enhver tid mit ansvar. Der er en helt gyldig grund til jeg spørger - og jeg skal vide de mindste detaljer så jeg kan tage hensyn til det i mine seancer. Ellers risikerer jeg at øve skade på dig. "
     " Jeg SKAL vide det. Er det forstået? ". " Ja " kommer det prompte. " Er der andet jeg skal vide? "

Jeg er nu bekendt med hendes dagligdag og småskavanker.

Indhold

34