IndholdHun blev klogere uden bebrejdelser. Jeg fik værdifuld viden om visse små ændringer i mine seancer fremtidigt. Ikke særligt besværligt, men aldeles nødvendigt at jeg forholder mig anderledes.

> > > > >

Udpluk af to efterfølgende breve …

Tak for dit lange brev. Jeg nejer i respekt for dine kloge ord. Jeg ved godt at jeg har meget at lære endnu, mere end jeg i min iver lige havde forestillet mig, og jeg takker min gud/skæbne for at det lige netop er dig jeg har mødt.

Min utålmodighed bunder i at det føles så naturligt for mig, egentligt også hvad der måtte komme, men det er p.g.a. at jeg er så tryg ved dig. Jeg føler at mange år er spildt før dette. Jeg føler at jeg LEVER, og den dybe harmoni jeg følte efter at være lænket og blindfolded styrker mig.

Jeg følte lidt af den samme indre fred, da jeg forlod min mand efter 22 år. Jeg følte at det var rigtigt og jeg havde det inderst inde godt med det. Jeg føler stadig ikke at jeg er fascineret, men at det virker som en naturlig del af mig. Jeg er fascineret af de forskellige redskaber, nysgerrig men ikke skræmt, da jeg føler at du ved, hvad du gør. Jeg føler som sagt ingen ydmygelse i mine fantasier - kun stolthed over at være den jeg er, og at kunne glæde dig.
     Mine følelser bliver mere og mere intense, levende og rigtige og det bobler af lykke i mig. Jeg har så meget at give af, og jeg håber at du kan rumme al den kærlighed og hengivenhed. For mig er det så befriende at turde vise sine følelser og snakke om dem, uden at det bliver gjort til grin og uden at forsvarsparaderne hele tiden skal være oppe.

Tak fordi du har tålmodighed for os begge. Jeg ved jo godt at det er nødvendigt….. Jeg bliver nødt til at vide om du i dine tanker trykkede et varmt kys på min højre kind mellem kl. 00.30 og 01.30?? Det føltes sådan i min halvt sovende tilstand.

Så er det snart tirsdag…… Knus - knus Din gazelle

> > >

Godmorgen skat…..

Jeg har fået endnu en god nats søvn, trods det at det blev lidt sent i går. Jeg har ligget en halv time og mærket min krop, og genkaldt det billede du tog af mig.

Aldrig har jeg følt mig så smuk - ja jeg er blevet helt stolt af min krop - tak for det Dennis. Jeg følte mig som en tryg lille puppe da jeg var bundet ind i rebet. Kan du brænde de gode billeder til mig, eller gemme dem på anden måde, for det er ikke utænkeligt at jeg

Indhold

35