Indhold

Kapitel 1. Tredie seance. Af Conny®Lingus

Døren åbnes

gazelle puffes blidt ind. Test af hendes sanser, virkelighedsopfattelse og kropssprog.

… en stor klump bomuldsvat, et sort silketørklæde, et frottéhåndklæde, begge sider af en skumgummi-grydesvamp, et vokslys, begge sider af en læderrem, en pudseklods, en hårbørste, en hudfil, sandpapir i to grovheder og en rasp …

… hvidløgspulver, sukker, vanillesukker, rosiner, niveacreme, karry, vand, is, chokolade, peberkorn, kodimagnyler, sæbe, valnød, kamillethe, ingefærpulver, en mandarin, paprika, salt, en tomat og en spray deo …

… et spanskrør, en kæde, to træklemmer, en lille sugeapparat, en taws og en blød pisk …

Det var belønningen for den måde jeg en dag blev modtaget på.

Følesansen …

Hjem fra arbejdet. Jeg ser frem til gazelle som har overnattet og er i mit hjem når jeg træder ind. Nøglen i låsen og døren op. > Uhm, hun har lavet mad - dejligt og sikken en duft < tænker jeg. Jeg får øje på hende gennem øjenkrogen. Hun står i køkkenet i en mobilsamtale. Jeg vil ikke forstyrre så jeg giver hende hende et hurtigt kys, hænger min jakke op og bevæger mig ind i stuen.

> Hvor hyggeligt. < Jeg kigger mig omkring. Min klassiske musik er sat over, fyrfadslys ønsker mig velkommen hjem, spisebordet er dækket smukt op. gazelle kommer ind i stuen efter endt samtale. " Vil du spise nu eller slappe lidt af med en kop the? "
     " Jeg vil slappe af et kort stykke tid, jeg skal lige bremse og geare ned. " Min slavinde tager koppen … > så du har allerede lavet the ser jeg < - jeg smiler indvendigt ved tanken. Hun hælder the op og forbereder den nøjagtigt som jeg skal have den. Jeg arrangerer mig med en cigaret og prompte er lighteren fremme.

Jeg finder det fornødent at dykke ind i den oplevelse. Så mange elementer er sat i gang for at ønske mig velkommen. Jeg kigger mig rundt i stuen, læner mig tilbage og nyder hvert øjeblik af den velkomst. Jeg tvinges til at føle den varme der er lagt i det, så absolut og overbevisende er den kærlighed hvormed hun har arrangeret.
     Jeg kan mærke hver muskelfiber knage af afspænding og afslappelse. Dejligt …

Det går også hurtigt op for mig at jeg har nogle erfaringer jeg lige skal have bragt på plads og hendes indsats sat i rette lys.
     Med den respekt jeg under alle omstændigheder skal give gazelle, som hun uden tvivl

Indhold

38