Indholdfortjener, spørger jeg med et skummelt og underfundigt smil: " Hvor længe varer dette så ved? "
     Kvik som hun er fatter hun dybden af mit spørgsmål med det samme: " Det holder ikke op. Du sætter pris på det, du tager det ikke som en selvfølge og derfor gør jeg det af kærlighed til dig. " > Det var pokkers < tænker jeg. > DEN er sg' ny. Her har jeg i en del situationer prøvet at få andre til at indse rammerne ved at give udtryk for de ord - og her har jeg en kvinde der ikke har nogen forudsætninger, men finder de præcise og rette ord af sig selv. <
     Jeg stikker gazelle et kærligt smil, rejser mig, tager hende om lænden, trækker hende ind til mig, løfter hendes hage og kysser hende længe og intenst.

I det øjeblik er hun slavinde.

Jeg nyder mit kvarter, ser gazelle bevæge sig ind med maden at sætte den indbydende på bordet. Jeg bevæger mig over, trækker stolen ud for hende, holder den og byder hende at sætte sig.

Gazelle kigger let undrende, men sætter sig. > Det kan godt være at du ikke er vant til det her, min pige - men sådan er jeg, og det må du vænne dig til. Det skal da bare mangle andet < tænker jeg. Jeg nyder spillet mellem mand og kvinde, når kvinderne tør være kvinder, slavinder og ikke bare provokerende M-piger.

" Værs'go min pige. " Jeg venter stort set altid til alle har fået og skænket op før jeg begynder. Der er noget hyggeligt i at alle begynder på samme tid, ellers virker det som om man hugger til maden, som derefter kun tager fem minutter at nedsvælge. På min måde er der lagt op til respekt for den indsats det er at lave mad.
     Vi spiser længe. Jeg nyder maden og vi konverserer om mangt og meget. > Hvordan
dukkede den ide op? < tænker jeg. Jeg får en ide eller rettere vision om hvad jeg skal få aftenen til at gå med. > Hmm, der skal bruges fantasi her. Tingene skal være skarpt adskilt i sansning, alligevel så de kan udgøre en stigende sansepåvirkning uden at ende i det ubehagelige. <
     Jeg får travlt med at visualisere og notere indvendigt.

Vi nyder en kop the og kaffe henholdsvis, samt en afslappet cigaret sammen. " Sæt dig ind til mig. " Jeg sætter mig op i sofaen og lægger armene rundt om hendes skuldre. Holder hende fast og trygt ind til mig så hun kan finde sin sjælefred.

Efter en halv time, > hvordan griber jeg det an med hensyn til at forberede hende? <
> I hvilken grad skal hun have indholdet at vide. Hun skal kende den overordnede virkning, men ikke selve indholdet < tænker jeg.
     " gazelle, jeg har beluttet mig for at afprøve dine sanser og din evne til opfattelse med din krop og dit sind. " Jeg drejer hendes hoved op mod mit: " Der er intet at være nervøs for, du skal dog prøve ting du aldrig har prøvet. " > Det kommer du måske til resten af livet < tænker jeg lidt skummelt.

Indhold

39