Indholdgazelle kigger nysgerrigt på mig: " Jeg har tillid til dig ". " Den skal vi lige snakke om " siger jeg. " Jeg nyder din tillid og tryghed. Jeg nyder at du både tør og kan slippe kontrollen og lægge ansvaret over på mine skuldre - det gør du som det skal være, men " … " du skal også være i besiddelse af en portion sund skepsis. Hvis jeg kan mærke at du bliver grænseløs, stopper jeg øjeblikkeligt enhver S/M udøvelse, måske permanent. " Den tænker hun over kan jeg se.

" Gå ud at gøre dig klar. " Mens hun gør sig klar breder jeg et stort hvidt tæppe ud over gulvet. gazelle kommer ind. Jeg tager hende i den ene hånd. " Sæt dig ned og slap af. " Jeg blindfolder hende. Det er nu hun fravristes enhver tanke om hvad hun dybdegående bliver udsat for.

Jeg samler en masse ting. Prøver at fornemme og føle hvilke ting der i forøget grad kan påvirke sanserne i forskellig hensende. Genstande, krydderier, smagsstoffer, duftstoffer og redskaber af mild udførsel.

Jeg arrangerer og sætter mig hen til hende. Tager hende om skuldrene: " gazelle jeg skal afprøve dine sanser og din evne til virkelighedsopfattelse. Du vil blive udsat for forskellige ting. Du vil føle hver enkelt ting fra blid til hårdere påvirkning. Endvidere vil tingene forøges enkeltvis til en større påvirkning i struktur eller grovhed. Når du kan gætte hvad jeg bruger siger du hvad det er. Du får tre gæt til hver. " Hun bekræfter …

Fjerlet berøring med bomuldsvat over hele kroppen. Jeg trykker hårdere. Brystvorterne kan ikke føle hvad det er, men kinden udløser svaret: " Det er vat ".

Næste. > Silketørklædet må hun da fryde sig over < tænker jeg. Hun gætter det ret hurtigt, men den fryd jeg ofte hører kvinder beskrive silke med, udebliver. Jeg undrer mig.

Frottehåndklædet er svært. Godt så skaber vi en daglig genkendelse - så kan du garanteret gætte hvad det er. Jeg breder det ud, lægger det over kroppen på hende og trækker det hen ad huden. " Det er et frottehåndklæde. " > Godt. Din første opfattelse af dagligdag og virkelighed hænger sammen. Gad vide i hvilken grad hun opfatter tingene indtil de bringes i en dagligdags situation og kan hun så gætte det? <
     Jeg bliver skarp i min egen opfattelse og prøver at dykke ind i hende for at føle efter. Jeg håber jeg i en eller anden grad kan føle hvornår hun giver mig svaret alt efter om det er en uvirkelig eller dagligdags genkendelses-situation hun placeres i.

Den bløde del af en skumgummi-grydesvamp bliver skurret fjerlet hen over brystvorterne. Hun bevæger sig lidt nydende ser det ud til. Rundt på kroppen og op til kinden. Ned til hænderne. Jeg lader hendes pegefingerspids berøre begge sider. Så gætter hun det.

Et vokslys bliver trukket hen over hele kroppen, trukket op i lysken - men jeg er ikke i tvivl om at den er svær. Det er ikke en tekstur man er vant til at tænke over. Jeg griner indvendigt: > ja, den er svær hvad? <

Indhold

40