Indholder ren smerte, som jeg vil se hvordan hun besvarer med sin krop. Jeg er tilfreds med svaret fra hendes krop og ansigt. Hendes stønnen kan misfortolkes, men trækningerne i ansigtet fortæller mig sandheden. Ren smerte.
     Jeg løsner klemmerne lidt hurtigt for at hun skal mærke den kortvarige og knivskarpe smerte når blodet vender tilbage i brystvorterne.
     Hun bider tænderne let sammen. Damn, jeg bliver tændt da jeg ser den let ufrivillige smerte hun reagerer på. Hun vånder sig yderligere da jeg masserer brystvorterne så blodet fordeler sig og rødmer brystvorterne. > Dejligt … <

Jeg forøger smerten en smule og gør hendes brystvorter ekstra følsomme ved at bruge et lille stempel-sugeapparat til at suge brystvorterne så de udvider sig let.
     Jeg kæler, masserer og nulrer hendes brystvorter blidt og kærligt. Hun åbner munden og trækker vejret tungt, men saligt.

Kæden trækker jeg hen over hendes krop så hun får genkendelsens øjeblik serveret. Hun gyser let da den er kølig, men jeg kan se at hun nyder trygheden i noget hun kender allerede som et S/M redskab.

" Vend dig om på maven og læg dig fladt " min stemme gør jeg benhård så hun får fornemmelsen af noget der er hårdt og brutalt.

Jeg ser at hun ligger afslappet og roligt, så jeg tager fat i den blødeste af mine piske. Ryster den for at ordne strengene, tager fat i dem med venstre hånd, trækker pisken ud til
enderne af strengene hviler i min håndflade. Jeg trækker hårdt og hurtigt strengene ud med et vred af højre håndled, hæver pisken og flår den nedad gennem luften. Stopper bevægelsen så snerterne knalder bragende. Jeg prøver at dressere hendes psyke og hørelse med lyde. Skaber kunstige forventninger. Om forventningerne indfries, er min beslutning. Det bliver de ikke.
     Knalder pisken gennem luften igen. Lader hørligt luften i mine lunger suse ud gennem næseborene for - i hende - at skabe en fantasi omkring aggressivitet i mig.

Jeg bevæger mig med tydelige og faste skridt hen til hende så jeg står ved siden af og lader igen snerterne knalde. Jeg tager en tydelig dyb indånding. Jeg håber at hendes fantasi skaber et billede af et snarligt og smerteligt slag med snerterne.
     Hun ligger helt stille. Hun er skåret ud i klippe lige nu.
     " Rejs bagdelen " … min stemme er hård. Hun rejser lydigt bagdelen og sænker lænden og overkroppen så hun hviler så meget som muligt med overkroppen.
     > Det er godt nok noget af en indbydelse din krop serverer mig der < tænker jeg, hvorefter jeg ganske, ganske langsomt, stille, roligt, kærligt og tålmodigt kæler hendes krop og bagdel med strengene. Ingen slag, ingen brutalitet, ingen hårdhed - kun stille og roligt som var det mine fingerspidser. Det er omvendt Sadisme.

SÅ bliver jeg bragt til lettere standsning i et kort øjeblik. Jeg må være helt sikker på de signaler jeg får lige nu: Et par tunge suk og støn hører jeg bryder stilheden og stemningen

Indhold

46