IndholdJeg er ikke i tvivl … > damn min pige, der overraskede du os begge < tankerne farer gennem hovedet på mig … det her er ikke bare en sanse seance, men klare og utvetydige kendetegn omkring masochisme.

> Hvilket materiale er du dog gjort af gazelle < tænker jeg kærligt > hvor langt kan vi gå sammen? < Jeg sukker dybt indvendigt i håbet om at hun kan gå så langt som jeg, men skaber ingen kunstige forventninger. Et lille m - et stort M, det er underordnet, vi kan sammen skabe intensitet.
     > Noget tyder på at du har mange facetter i dig i erotisk og seksuel henseende < … jeg knæler og kører kærligt mine fingre gennem hendes hår, løfter hendes hoved ved at trække hende i håret og kysser hende hårdt og længe, men inderligt.

Efter seancen henter jeg os begge tilbage: Vi sidder afklædte sammen i min sofa. Jeg holder om hende og lader hende hvile og finde tryghed i mine arme. Uden et ord i en halv times tid.

Vi går ind i oplevelsen, snakker sammen om de forskellige genstande. Jeg er overrasket: " Hårbørsten tændte mig temmelig meget. " Jeg griner hjerteligt " … i er sg underlige i kvinder. Her troede jeg lige at silketørklædet ville give dig en oplevelse, men en hårbørste? Jeg vidste ikke du er til hårbørster? "
     Vi griner sammen og de sidste bekræftelser omkring kropssignaler gør, at jeg finder min egen fornødne tillid til at vi på sigt kan undersøge den dybere del af S/M universet sammen. Jeg stoler på hende.

Og jo, hun "mærkede" i aller højeste grad slaget med spanskrøret.

gazelle oplevede at håndtaget blev trykket ned, døren åbnet på klem. Åbnet hvorefter hun blev puffet ind i i S/M universet og stemningen. Jeg gik forrest og rakte hænderne ud mod hende, men hun gik selv med. Hun gjorde det med værdighed og egen ansvarlighed, med mod og styrke. Hvor langt vi kan gå, ved ingen af os.

Jeg har senere sandet at hun en dag, alene i lejligheden kiggede meget længe og intenst på et spanskrør. At hun i den første bondage lektion faktisk fik sin fjerde seance og temmelig brat oplevede den hårdhed, den smukhed, den gensidighed og inderlighed, og nogle af alle de døre - S/M universet består af.

Jeg har også oplevet at måtte sætte hende på plads temmelig brutalt i hendes utålmodighed efter at opleve og en udtalt skuffelse over at pisken endnu ikke er prøvet på hende:
" Det er helt naturligt at du er utålmodig. Jeg forstår din iver. Du er brudt ud af et trangt ægteskab. Du trænger til at opleve. Det kunne såmænd ligeså godt have været en frimærkesamling du havde kastet dig over med iver … "
     " Vi kan snakke, vi kan diskutere, vi kan have et højrøstet skænderi - men foreløbig er der stoppet for enhver S/M udøvelse til jeg kan mærke at du er fulgt psykisk med. "
" Det er beklageligt og jeg er hamrende ligeglad med om du kan acceptere det - sådan

Indhold

47