Indholdbliver det. Du er ikke klar til at gå dybere ind. Du skal stadig bearbejde oplevelsen omkring japansk bondage. "
     Hun accepterede lidt nødtvungent, men trods alt ansvarligt uden yderligere diskussion eller skuffelse.

>>>>>

SANSERNE

15.02-2002

Han er fuld af overraskelser min dejlige C-L. Han ville afprøve hvordan jeg reagerede på forskellige ting - føle, smage, høre og lugte.

Jeg blev blindfolded og fik besked på at lægge mig ned og slappe af. Dejligt, for nu har han overtaget ansvaret for et stykke tid. Det er så befriende bare at slappe af og gætte hvad han nu finder på - men det er i den overbevisning at det bliver endnu en dejlig oplevelse.

Han puslede rundt med en masse ting og jeg fik af vide at der ville være nogle dagligdags ting, som jeg ville få et helt andet forhold til bagefter. Ja - det skal jeg love for....*S*

C-L startede med en tot vat, blidt ført over huden og på brysterne. Rækkefølgen af de
forskellige ting kan jeg ikke huske, men det jeg blev udsat for var bl.a et silketørklæde, et håndklæde, en grydesvamp, sandpapir, en slibeklods og en hårbørste. Jeg tændte især på hårbørsten... så jeg har ikke det samme forhold til en hårbørste som før, endsige en grydesvamp.

Dernæst skulle jeg lugte til forskellige ting bl.a. nogle krydderier, kodymagnyl og håndsæbe. Dernæst gik turen til smagsløgene, hvor jeg bl.a. smagte mandarin og især kan jeg huske en skive tomat. Jeg kunne ikke lige genkende smagen, men C-L holdt den op til mit øre mens han skar en skive af (altså af tomaten) - så gættede jeg det.

Da C-L kom til nogle vanddråber gættede jeg det selvfølgelig, men han bad mig lytte. Jeg kunne intet høre, men han bad mig om at tænke på en forårsdag, hvor istapper smelter og danner en 'dråbe-melodi', hvis man vil.
     Jeg tænkte at så smukke tanker hos et menneske skal man lede længe efter. Jeg blev grebet af stemningen, mit hjerte bankede lidt hurtigere og jeg tænkte: Min gud, hvor jeg elsker den mand. Han er bare helt fantastisk. (Jeg tænker nogle gange på, hvor højt jeg kan elske, for vi er jo kun lige begyndt)...

Jeg fik besked på at stille mig på alle fire og her 'smagte' jeg nogle af de mere almindelige SM-redskaber. Jeg kan endnu ikke navnene på de forskellige instrumenter, men jeg

Indhold

48