Indholdfik nogle små lette slag på ballerne og en blød pisk blev kørt ned over kroppen. Det tændte mig - og jeg havde en lidt spændt forventning om at der kom et lidt hårdere slag, men det gjorde der ikke.
     Jeg tror faktisk at jeg blev lidt skuffet. Jeg må jo have noget M i mig, når jeg tænder på det også.

For mit vedkommende var det både en sjov og lærerig seance. Jeg blev rost for mine gode sanser, jeg skulle dog lære at bruge min høresans lidt bedre. C-L havde lagt et stort psykisk arbejde i det, for at finde ud af hvordan og hvor hurtigt min krop reagerede på forskellige påvirkninger og på hvordan mine sanser arbejdede sammen.

Jeg kunne unde alle mennesker at opleve sådan en sanse-seance. Det er en god måde at opleve sig selv og sine sanser på.....

Jeg vil lige nævne under samme overskrift en anden episode, som rørte mig dybt. Det handlede om at forestille sig noget, skabe nogle billeder inde i sig selv.

Vi havde lige spist og sad og sludrede, netop om at skabe sine egne billeder af forskellige situationer. C-L bad mig lukke øjnene og så 'førte' han mig ind i en skov en varm solskinsdag. Skoven vekslede fra gran til bøg. Vi gik hånd i hånd og småsnakkede og bare nød nuet. Vi gik op ad en bakke og trådte ud på en lysning dækket med mos.
     Vi tog sko og strømper af og nød det bløde mos. Vi kom til et lille indelukke der lå ugenert. vi satte os, vi lagde os, vi kælede og kyssede og vi elskede der midt i naturen.
     Bagefter gik vi hjem med det lille indelukke i tankerne. Det var så smukt og jeg kunne
se det hele for mig - skovens træer, mosset under de bare tæer, lysningen, vores elskov, den dejlige stemning og vores store kærlighed. Alt det foregik en almindelig aften efter middagsmaden. Jamen er det ikke bare dejligt.

Jeg glæder mig til den sommerdag, hvor vi oplever det i virkeligheden, for den kommer - det er jeg ikke i tvivl om.

>>>>>
Indhold

49