Indhold

Mit møde med SM-universet.

04.02-2002.

Jeg er blevet bedt om at fortælle om mine følelser og indtryk som meget ny og uerfaren i SM-universet.
     Det gør jeg med glæde, da jeg håber at mine tanker og følelser kan hjælpe andre nye.

Min status er slavinde.

Jeg har aldrig haft et særlig aktivt sexliv, sikkert p.g.a. mindreværdskomplekser over min krop, og de mænd jeg har kendt har ikke været til meget erotik, mere sex….

Det var dejligt at møde en mand med erotisk dominans. En der vidste, hvilke kontakter han skulle trykke på, han var krævende og blid, givende og tagende.
     Jeg anede intet om SM, før jeg mødte C-L. Havde ikke gjort mig nogle tanker om det overhovedet, andet end det sædvanlige billede af rå sex. Jeg anede ikke, at C-L var i SM-universet.
     Han var psykisk stærk, havde et ståsted og var utrolig varm at putte sig ind til. Trygheden blev hurtig skabt, kærligheden spirede.

Den dag han valgte at fortælle mig om sine SMmekanismer og -oplevelser, tog han min hånd og bad mig lytte uden at afbryde. Jeg tænkte først > shit, nu havde vi det lige så godt, og så tænder han på rå sex <, men jeg lyttede intenst, fordi den mand udstrålede noget, jeg havde brug for, ærlighed omkring sig selv.

Den verden han beskrev lød pirrende, spændende, og jeg fornemmede, at man kunne få oplevelser ud over det sædvanlige. Jeg tænkte, at hvis to mennesker elsker hinanden, så må de oplevelser man skaber sammen være enormt stærke og smukke. Noget der er med til at bevare et dejligt sammenhold. Det drejer sig jo ikke kun om erotik, det fylder også i hverdagen - en hel livsstil.

Jeg gjorde mig mange tanker om, hvorvidt det var noget jeg kunne gå ind i. Hvor var mine grænser? Kunne jeg acceptere at blive bundet og gjort forsvarsløs? Kunne jeg nyde at blive slået, om end nok så blidt? Jeg der lige havde fundet et bedre selvværd og en god styrke efter at turde bryde ud af et 22 års langt ægteskab.

Min nysgerrighed var vakt.

Min største bekymring gik på om manden var (undskyld C-L) psykopat. Jeg har oplevet tre inden for fem år, som forvandlede sig fra søde, hjælpsomme mennesker til nærmest raffinerede uhyrer, som gjorde vanvittige ting. Meen - C-L indgød meget tryghed, han gik langsomt frem og fortalte mig, hvad han ville gøre - min tvivl forsvandt….
     Jeg tænkte også, at med C-L ved min side som leder, kunne der komme meget, meget smukke oplevelser ud af det, hvis jeg havde bare lidt af det, i mig.

Indhold

5