IndholdBindingen hedder Gyoga shippo Shibari. 'Fangen'. Der er én ting den stilling og binding udtrykker: Brug mig…!

Sidste lektion og den foreløbig smukkeste. En kropsudsmykning. Karada. Nawashi gjorde opmærksom på at denne udgjorde et godt grundlag for ophængning. Demonstrerede svagheder og styrker i denne bondage-opbinding. Der var nogle aldeles nødvendige og kloge råd som ubetinget bliver fuldt herefter.
     Nawashi fortalte at udøvelsen var fri når han var færdig.

Da jeg ikke vil give deciderede verbale opskrifter på disse bindinger, vil jeg nøjes med at fortælle at denne udsmykning er uhyre enkel at lave og skaber en meget smuk bondage. På gazelle havde de foregående og især denne den virkning, at hendes tanker var om hun dryppede på gulvet.
     Jeg kunne mærke at hun var et andet sted, så jeg følte efter. Jeg vil ikke beskrive mine tanker eller hvad jeg mærkede. Men vi endte igen i de dybeste åndelige sfærer sammen. Erotikken ventede til senere.

Da kursisterne var færdige var der almindelig stemning til opbrydning. Vi var dog nogle stykker der blev. Jeg sad med gazelle i mine arme for at betrygge og hente hende ind igen. På et tidspunkt var det umuligt for mig at forlade klubben. Jeg ville uundgåeligt have forstyrret Nawashi.
     Selv det mindste håndtryk og tak for superb undervisning havde forstyrret både Nawashi og jeg - derfor blev jeg og min underkastede. Hver fiber i min krop nægtede at forstyrre et smukt indblik jeg fik i andres privatliv.
     Det var ekstremt hårdt for gazelle, som ikke havde nogen sindsbilleder om S/M - men selv i hendes lidt skræmte skælven kunne jeg se at hun havde smukke øjne og tanker.
     Jeg vil ikke beskrive nogen detaljer. Det forbyder min diskretion - men udtrykke min taknemmelighed for at en livsdrøm kunne gå i opfyldelse: At lære den japanske bondage gennem et vidende menneske med en værdig underkastet, hvor begge gjorde det stærkt, hårdt, elegant og smukt.

"Arigato tatu Sensei".

Conny®Lingus

>>>>>

BONDAGE-AFTEN.

Vi startede med at spise dejlig sushi, de fleste af os. Der var en hyggelig stemning. Jeg havde heldigvis mødt de fleste før, og det gjorde at jeg slappede mere af.
     Efter maden fik vi demonstreret forskellige muligheder for sammenbinding af armene. Bagefter skulle vi parvis prøve selv. C-L stillede mig med ryggen til de andre og tog mine

Indhold

52