Indholdstøvler og kjole af. Han snakkede beroligende til mig, for jeg er ikke vant til at være
hverken helt eller delvist afklædt når der er andre til stede. Jeg lukkede øjnene og mærkede ham trylle med rebet. Det er en dejlig fornemmelse at mærke et reb glide over kroppen og strammes.

Efter 1. øvelse skulle vi samles igen og se en ny demonstration. C-L hviskede at jeg skulle være forberedt på at jeg var den eneste, foruden bondagemesterens model, som var delvis afklædt. Han spurgte om hvad det ville gøre ved mig at sidde på gulvet. Det havde jeg ikke noget imod. Jeg blev dog lidt beklemt ved at gå ind til de andre halvnøgen, men jeg lod som om det var meget naturligt. Jeg skænkede kaffe for min Herre og satte mig
i sofaen.
     Jeg havde dårlig nok fået rumpen i sædet, før C-L hev mig i håret og spurgte om der ikke var noget jeg havde glemt. Et sekunds forvirring - nå ja - gulvet, ups. Da jeg sad der, smilede han til mig og spurgte om han var hård. Jeg smilede (tappert), men var lidt flov over forglemmelsen.
     Jeg ved godt at jeg er under oplæring, så det gør ikke så meget at glemme noget ind imellem, men det gør indtryk at blive irettesat, når der er andre til
stede.

Nå - vi skulle i gang med 2. Øvelse, som vi også først fik demonstreret på smuk og værdig vis. C-L tog nu alt tøjet af mig. De fleste andre var heldigvis også begyndt at tage tøjet delvis af.
     Der var en lidt munter/højlydt stemning, som ikke rigtig passede til bondage-kunsten. Det kan ikke undgås  når der er flere tilstede, men det lykkedes mig at lukke andre lyde ude, og bare nyde C-L, der var om mig med sit reb.
     Jeg følte mig som en model og han var kunstneren, der  prøvede sig frem til et tilfredsstillende resultat. Det var dejligt og jeg blev våd. Åh - bare jeg nu ikke dryppede på gulvtæppet, eller at det løb ned af lårene. Straks blev jeg lidt nervøs over det, men det gik uden problemer. Efter øvelsen, sad jeg på gulvet ovenpå mine egne ben….

Den sidste øvelse var en meget smuk binding over ryg og mave, med nogle knudebindinger, der rørte klitoris.
     Det så utroligt smukt ud, og knuderne gjorde også deres virkning. Havde vi været alene - så…….
     Vi sluttede lektionen med at sidde tæt sammen og opleve virkelig bondagekunst, udført af mesteren og hans model. Det var to mennesker, der klædte hinanden godt, og deres kærlighed var ikke til at tage fejl af.

Det var en spændende og grænsebrydende aften på flere måder. Jeg følte mig hensat til en anden verden.

Jeg kørte hjem til C-L bagefter. Klokken var mange, men jeg havde brug for at snakke og blive holdt om. Pokkers også at man har et arbejde der skal passes ovenpå sådan en aften.

Indhold

53