IndholdNæste dag fik jeg en reaktion på det jeg havde oplevet. De første par timer, kunne jeg ikke rigtig se hverdagen i øjnene. Mange oplevelser og for lidt søvn, gjorde sin virkning. Jeg låste mig inde på et toilet og lod tårerne få frit løb. Det hjalp, bare at sidde der alene og tænke tanker og komme tilbage til hverdagen. Jeg følte mig som to forskellige personer, fordi der kun var 2, nu er der 4 nære personer der kender til min nye tilværelse.

SM fylder jo også i hverdagen. Jeg smilede også lidt af mig selv. Den forudsigelige tilværelse som jeg har  levet i flere år er udskiftet med et liv fuld af uforudsigelighed, spændende oplevelser og en del grænseoverskridelser. Jeg ønskede at der skulle ske en forandring i mit ensformige liv - og det har jeg så sandelig fået.

Hurra - jeg lever……

>>>>>

EN SPÆNDENDE OPDAGELSE.

En aften da C-L og jeg var gået i seng, lå jeg på maven. Han tog dynen væk og strøg mig over ryggen. Det tændte straks. Han har sin egen måde at berøre mig på - skiftevis fjerlet og fast. Han kredser op og ned ad lårene, meget tæt på de erogene zoner. Når han så endelig lige netop strejfer klitoris, går der en 'elektrisk' strøm gennem kroppen.

Han trængte op i skeden med et par fingre, der blev til fire, vil jeg tro. Han kørte hårdt frem og tilbage, vippede med fingrene deroppe, og pludselig var det berømte G-punkt aktiveret. Det tog næsten vejret fra mig, og  jeg mærkede en varm strøm fra skeden, der blev til en våd plamage under mig.
     Jeg var ikke helt klar over om jeg havde tisset, men det føltes ikke sådan. Jeg var nu også ligeglad, for det var en meget stærk følelse. Jeg var ikke bundet, men følte mig alligevel holdt fast.

Et par dage efter tænkte jeg, at hvis jeg var bundet , kunne det blive en endnu større oplevelse. Det fortalte jeg C-L, og han nikkede smilende.
     Jeg har spekuleret på om jeg kunne få en orgasme, uden at spænde op og ligge på en bestemt måde. Jeg har været tæt på, sammen med C-L - uden at det toppede. Jeg har også truffet en beslutning om, at hvis jeg ikke kunne, så vil jeg kontakte en sexterapeut for orgasmetræning. Jeg har opdaget min krop og mine lyster på en hel ny måde, og jeg vil
nyde det jeg overhovedet har mulighed for at nyde. Jeg kan heldigvis spare de penge -
for jeg kan få en orgasme uden at spænde op - hør engang: Det var en tirsdag  jeg kom fra arbejde og fortalte C-L at han havde tændt mig, mellem kl. 12 og 13. Det var mærkeligt, fordi lysten lige pludselig kom væltende ind over mig.

Jeg fantaserede om at være bundet og C-L var om mig hele tiden - hård og blid, men hele tiden kærlig. Jeg måtte på toilettet og have et minibind på. Jeg var sjaskvåd, havde sug

Indhold

54