Indholdi maven og trak vejret hurtigt ( godt at jeg for det meste arbejder alene). Da jeg kom hjem, fik vi en kop te og C-L fortalte at han i ca. det tidsrum havde nogle 'skumle' tanker omkring mig….

Om aftenen havde vi et par timer for os selv. C-L bad mig tænde godt op med fyrfadslys, skrue op for varmen og tage mit tøj af. Mmmm - forventningen steg. Han blindfoldede mig, bad mig lægge mig på sengen og gå ind i mig selv, slappe helt af. Dejligt, men ups - jeg havde ikke fået slukket for mobiltelefonen. Jeg fortalte det da C-L skulle til at fiksere mig.
     Ærgerligt - om igen med at slappe af. Det er vigtigt for psyken og kroppen, og jeg nyder at være tvunget til at slappe af, især med bind for øjnene. Endelig kom C-L og satte manchetter på ankler og håndled. Mit hjem er ikke forberedt til opbindinger endnu, så armene blev bare bundet sammen og lagt over hovedet, benene blev bundet fast.

Så lå jeg lidt igen inden dynen blev trukket væk. Det gør noget helt specielt ved mig at ligge bundet og være helt i hans magt. Han strøg mig over kroppen og stoppede ved brystvorterne. Han klemte dem - pinte dem. Det gjorde ondt.
     Jeg tændte ikke på det, men følte bare smerte, som alligevel gjorde det noget ved mig. Han slap brystvorterne og jeg trak vejret mere normalt igen, men kort efter pinte han dem igen. Smerten var større. Uforklarligt at jeg var ved at skrige og alligevel måtte han ikke stoppe…

C-L smurte noget på nede i skridtet, som varmede. Han tændte en vibrator og pumpede med noget luft. Det forvirrede mig lidt, for jeg kunne ikke genkalde mig billedet af, hvad det var. Alle mine sanser er vakt for at gætte mig til, hvad han vil gøre. Jeg kom dog på andre tanker da dildoen snurrede og blev ført op i skeden - ind og ud og rundt - og op
på klitoris og lege, stille og roligt.
     Han vendte tilbage til mine stakkels brystvorter - og legede så mere intenst nede i skridtet. Jeg holdt vejret lidt, for jeg kunne mærke at der var en ny følelse, som en slumrende vulkan, der lige pludselig kommer i udbrud, for orgasmen kom bare væltende, den bølgede igennem kroppen. Det var en helt speciel orgasme.

Det var bare så dejligt at opleve. Jeg var oppe og kysse stjernerne….

Jeg tror desværre at det er de færreste der oplever et så rigt sexliv. Det kunne jeg godt unde mine medsøstre ( Jeg låner dog ikke min Herre ud til nogen …)
     Da C-L bagefter sad og holdt om mig sagde jeg at det ville være dejligt med et par dage en gang imellem, hvor vi bare var os to. Ingen forpligtelser - bare slappe af, gå ture, læse og elske uden dagligdagens begrænsninger - bare os to.

Vi blev også enige om at der skulle et par kroge i væggen, og senere nogle i loftet…. Ja det beriger ens liv på mange Områder. Det er bare ærgerligt at det skal foregå lidt i det skjulte. Jeg skammer mig ikke over vores liv, men det kan jo støde nogle mennesker, som ikke kan forstå at det kan være så smukt og givende.

Indhold

55