Indhold4. SEANCE - SMERTEN

Så oplevede jeg mine første rigtige piskeslag. Hvordan føler jeg? Det var en del grænseoverskridende, men igen føler jeg en vis undren over mig selv. Tænder det? Har jeg brug for det? Igen kan jeg ikke svare mig selv 100%.
     Det er både ja og nej og måske. Igen tror jeg det er rammerne, stemningen, forudsætningerne der spiller ind, i hvert fald når det er så nyt for mig som det er.

Lad mig starte med at fortælle at jeg ugen forinden kom over knæet, sådan vupti, til en gevaldig endefuld. Jeg tror at det var 54 slag på hver balle med den flade hånd. Det sved - og jeg havde ingen problemer med kulde de næste par dage der. Jeg tror at jeg var selvlysende bagtil….

Se, 46 år og blive lagt over knæet - det er grænseoverskridende, men ikke desto mindre tændte det mig gevaldigt.
     Så er det her min tøs - op med nederdelen. Jeg havde ubevidst provokeret ham med ord. Ikke fordi jeg er typen der gerne provokerer en endefuld frem, men kommer det med lidt sjov, evt. en fælde, så er det givende…

Vi aftalte en seance ugen efter. C-L forberedte mig på at han ville bruge nogle af sine redskaber, og jeg ville føle smerte. Det med aftalte seancer, er desværre nogle gange en nødvendighed p.g.a. arbejde og børn. Allerhelst vil jeg have at Han siger: " Kom her min skat. Nu er det tid. Sluk for mobilen - nu er det bare os to. "
     Jeg tror at jeg gør mig for mange tanker, har for mange fantasier, jeg er nok mere anspændt end jeg ellers vil være, nok igen fordi det er så nyt for mig. Jeg glæder mig og alligevel tør jeg ikke give mig hen til glæden, fordi den er blandet med anpændthed og nervøsitet, for sæt det ikke bliver til noget alligevel, eller falder seancen udenfor det jeg har fantaseret om.

Jeg fik til at opgave at sidde afklædt på mit tæppe lørdag kl. 14. Det gjorde jeg også, og jeg havde endda nået at lave te til min Herre, men p.g.a. manglende  forudseenhed fra min side, havde jeg ikke slukket mobilen. Fejl nr.1. Jeg var også lidt i tvivl om jeg skulle blive siddende på mit tæppe eller rejse mig op og neje for min herre, som jeg egentlig havde lyst til. Jeg valgte at blive siddende og det var åbenbart rigtigt af mig.
     Jeg blev blindfolded og slappede godt af, mens C-L puslede rundt og gjorde klar. C-L kom hen og førte mig ud på toilettet, mit blindfold var ved at glide ned, og jeg satte det bedre fast. Fejl nr. 2. Jeg skulle have kaldt på Ham. Jeg blev lidt ærgerlig over mig selv.
     Det er svært at huske, at jeg bare skal nyde og ingenting gøre, medmindre jeg får besked på det.

Jeg blev ført hen på en briks, der var dækket af lammeskind. Jeg fik manchetter på ankler og håndled og fik halsbånd på. Dernæst blev jeg lagt på maven og spændt fast til briksen. Wauv - det er en fantastisk fræk stilling at ligge i.

Indhold

56