IndholdJeg føler mig virkelig magtesløs og da C-L bearbejdede mig med sine fingre og nogle elskovskugler, var jeg 'oppe at flyve'. Elskovskugler har jeg aldrig prøvet før - ja jeg føler mig utrolig uerfaren på det seksuelle område. Det var en dejlig fornemmelse, især da
jeg begyndte at knibe sammen om dem. Men C-L`s fingre kender jeg - og i den stilling og omkring G-punktet - ja det er sand ekstase, også da han hviskede at jeg skulle have tilladelse til en orgasme. Det gjorde det lidt mere frækt/uudholdeligt…

C-L kom med et glas vand og jeg skyndte mig at sige tak Herre. Det var fejl nr. 3. Jeg skal intet sige, medmindre jeg vil gøre opmærksom på noget. Jeg blev lidt ked af det, for C-L lød temmelig irriteret. Jeg vil jo helst gøre det så godt og rigtigt som muligt. Var det en del af spillet at Han virkede mere hård end jeg har oplevet før, eller var Han ærgerlig over at jeg glemte så mange ting, at jeg var så ny??

Tilbage til briksen. Mine baller blev varmet op med tawsen. C-L slog også let på indersiden af lårene. Det var ophidsende, trods de lidt dystre spekulationer jeg  havde fået. Han gik over til den bløde pisk. Det var også frækt, på den måde C-l brugte den. Med den lidt hårdere pisk fik jeg den egentlige 'afstraffelse'. Igen 54 slag på hver balle.
     Det virkede ikke så svidende som med flad hånd, men det kunne mærkes. Bagefter ville jeg egentlig godt have været lidt mere medlevende, i stedet for bare at ligge og tage imod. Jeg tror at det var min forvirring over at det var mere råt og følelseskoldt end jeg havde forestillet, og om C-L ikke syntes at jeg var 'god nok'. Efter slagene, blev jeg løsnet og ført ned på gulvet. Han tog fat i mit hår og drejede mit hoved ned til hans pjort for at tilfredsstille Ham.
     Det kan jeg godt lide. Jeg holder meget af at give Ham en udløsning. Jeg følger Ham så meget ,så jeg er lige ved selv at få orgasme, når han kommer. Det er pragtfuldt….

Jeg kom op på briksen igen, uden at blive bundet. Om det var det, eller mine forvirrede tanker, der satte ind, ved jeg ikke, men da C-L begyndte at varme mine baller op igen, kunne jeg ikke rigtig rumme mere. Smertemæssigt kunne jeg godt tåle mere - men jeg valgte efter lidt overvejelse at give Ham stopordet. Jeg nærmest hviskede det, og det kan jeg godt se var en fejl. C-L skal have mulighed for at høre det, højt og klart. C-L stoppede - seancen var slut.
     Den varede i 4 timer. Det føltes ikke sådan. Jeg havde ikke engang tænkt på en smøg i al den tid.

Vi satte os sammen og fik snakket om oplevelsen. Det er så forbandet vigtigt at få gjort det, bl.a. med hensyn til mine tanker. C-L ville give mig oplevelsen af den mere rå side af SM - om det var noget jeg kunne bruge. Det var ikke fordi at jeg var ny.
     Hans følelser var ikke mindre for mig af den grund. Havde vi nu ikke snakket det igennem, havde jeg nok følt mig lidt som en fiasko og det var der jo ingen grund til.

Tilbage til seancen. Jeg lærte en del. Jeg fik øjnene op for en anden side af universet, end jeg har oplevet. Jeg har hørt at mange tænder på smerten. Under denne seance tændte jeg ikke på den. Jeg tændte heller ikke af. Jeg tror at det var usikkerheden der blokerede

Indhold

57