Indholdfor nydelsen. Det er heller ikke sikkert at jeg kan tænde på smerte - men i mine fantasier kan jeg godt. Det er bare blandet med tilkendegivelser over at C-L finder mig smuk og at han tænder på mig. Han giver mig pisk med kærlighed - ikke som kold straf. Sådan er mine fantasier - men som sagt tror jeg at det skal prøves flere gange, for at jeg kan sige det er mig, eller det er ikke mig. Uanset hvad, så ved jeg, at jeg nyder at Han har den fulde magt over mig og jeg nyder det intense samvær, så det er stadigvæk den rette vej jeg er på.   

>>>>>

SM-TRÆF

Der var en uge til vi skulle til et SM-træf og jeg glædede mig . Jeg havde overstået min menstruation og derfor havde vi ikke dyrket erotik i en uges tid. Da muligheden kom igen, kørte jeg ind for at overraske C-L og hente Ham fra arbejdet. Vejret var dejligt og jeg havde taget lidt frækt tøj på. Jeg var godt opsat på en dejlig erotisk aften - men nej.
     C-L kunne mærke min iver og fortalte mig gudskelov grunden til at Han ikke ville elske med mig. Vi skulle ikke være mættet før SM-træffet, for der ville Han give mig nogle specielle oplevelser. Derefter kælede Han med mig, gav mig nogle varme, lidenskabelige kys, og sagde så godnat min skat med et lidt sadistisk grin, mens jeg lå og vred og jamrede mig.
     Jeg havde jo håbet at han alligevel ikke kunne holde fingrene fra mig. Det var dog noget af det mest ophidsende.

På en gang at blive i den grad tændt og så et lystigt godnat. Hårdt, ja - men dejligt og forventningerne steg et par grader til træffet.

Jeg skulle møde op i kort kjole, halsbånd og uden trusser og B.H. (hvilket jeg alligevel sjældent går med, B.H altså).

Det halsbånd jeg har fået lov til at gå med, er et seance-halsbånd. Det er meget smukt, men nok lidt skræmmende for folk udenfor universet. Det giver mig en speciel følelse at have det på. Jeg føler mig tættere knyttet til C-L, og jeg er enormt stolt over at tilhøre Ham, at være Hans slavinde, og jeg føler mig meget privilegeret over at Han giver mig sin kærlighed og beskyttelse. Jeg føler en forstærket tryghed, fred, stolthed og en intens kærlighed.

Der opstår nogle gange den tanke, at det kunne være sjovt at gå til købmanden iført sort kjole og halsbånd i min lille provinsby. Jeg ville få sat gang i snakken, ingen tvivl om det.
     Nogle ville blive forargede (men alligevel nok lidt misundelige) - andre ville vise respekt for at jeg tør vise mit sande jeg, min identitet, og de ville nok være endnu mere misundelige, andre ville måske selv springe ud.
     Alt det ville jeg selv kunne leve med, men mine børn skal ikke stå i den situation at

Indhold

58