Indholdskulle forklare eller forsvare deres mor, så derfor har jeg det kun på indendørs endnu…..

Nå - fredagen opstod, og jeg syntes selv at jeg tog mig godt ud. Det var også pirrende, ikke at have trusser på. En følelse af frihed. Jeg var spændt og ikke så nervøs, når jeg tænker på at der ville være ca. 60 mennesker - alle indenfor universet, og ingen kunne forudsige, hvad der ville ske i løbet af aftenen.
     Vi startede med at hilse på og snakke med de forskellige mennesker. Jeg klarede mine opgaver godt - drak eller røg ikke før jeg havde fået lov, fyldte C-L`s glas, tændte Hans cigaret og tømte askebægret efter 3 skod. Det faldt mig ikke svært. C-L roste mig og gav mig nogle af de inderlige kys, som giver vibrationer i hele kroppen.

På et tidspunkt hev C-L mig i håret og fik mig ned på gulvet. Han havde en kæde i lommen, som Han satte i halsbåndet og lænkede mig til Ham. En vidunderlig følelse. Jeg kan godt forstå at mange vil sige at det er uværdigt og nedladende, men for mig virker det lige modsat - en slags kærlighedserklæring til hinanden. Jeg føler mig elsket og værdsat.

Jeg føler tryghed og en usigelig fred, ved at sidde ved C-L's fødder og være lænket synligt til ham. Jeg nyder at mærke Hans glæde til - og Hans tilfredshed med mig. Jeg nyder at mærke Hans kærtegn, kys og komplimenter.
     Det er så befriende at sidde der og blive nusset og bare være til, uden at gå ind i en snak eller tage stilling til noget. Derfor er det så dejligt at kunne være et sted med mennesker indenfor universet. De er så forskellige og åbne i deres sexualitet at de forstår at nogen nyder det, og det er okay, selvom de ikke selv ville bryde sig om det.
     Der er ingen som vil løfte et øjenbryn, pege fingre, eller vil have en forklaring på , hvorfor man sidder der.

C-L sagde at nu skulle der til at ske lidt og jeg hentede Hans taske med diverse redskaber. Vi gik ind i et lille rum, hvor Han blindfoldede mig og tog kjolen af mig. Jeg beholdt sko og nylonstrømper på.
     Han placerede nogle elskovskugler i min skede og bearbejdede mine brystvorter. Det gør ondt, men jeg nyder det mere og mere, især bagefter, hvor de er ekstra følsomme og hele brystet virker mere spændstigt.
     C-L skulle hente noget og fik en, Han har tillid til, til at passe på mig. Det var jeg glad for, man kan jo aldrig vide om der var nogle, der kiggede forbi, og fik lyst til at pille.

C-L kom tilbage og førte mig gennem menneskemængden, hen til et kors. Han tog mine sko og strømper af, og jeg fik manchetter på håndled og ankler. Så blev jeg lænket til korset, men desværre kun med armene, da der manglede karabinhager til benene. Han begyndte at bearbejde mine baller, først med flad hånd, senere med tawsen og til sidst pisk.

Ind imellem kælede Han for mig og jeg nød det. Det gjorde ondt, men var ophidsende, da jeg ved min Herre holder af en rødmende bagdel…

Indhold

59