IndholdJeg ville prøve, ville se om jeg tændte på noget af det. Jeg startede med at se O's historie. Den gjorde ikke indtryk på mig. Jeg syntes at det var voldtægt og kvindeundertrykkelse så det battede. Kun de scener, hvor hun havde følelser for manden, kunne jeg fornemme noget smukt. Ellers var det for råt.

> > > > >

28.01-2002

Mit møde med gazelle

Hun skrev et brev til mig juleaftensdag. Normalt fejrer jeg hver dag i sig selv og har intet yderligere behov for at være så traditionsbunden at jeg også skal fejre min fødselsdag eller juleaften. Jeg nyder hver dag i sig selv uden at den nødvendigvis er en fest. Alle dage har en værdi i sig selv.
     Havde jeg dog vidst hvad hendes brev ville afstedkomme havde jeg skovlet ekstra kul på juleaften, for der havde været noget specielt at fejre.

Jeg skrev et kort brev tilbage at jeg ville skrive når julen var overstået.

Jeg havde nogle dage forinden grundet over mine oplevelser gennem mine S/M-mekanismer. Parforhold, følelser, kærlighed, tid og planlægning. Stort set, men ikke altid gik det op i en højere enhed, så måske jeg fandt min partner på et for mig, forkert grundlag.
    Ydermere havde jeg fået nogle dybe menneskelige råd angående mentalitet og psykisk sundhed omkring S/M-universet, af en kær veninde. Disse råd tog jeg til indtægt.
    Jeg havde derfor besluttet at forfatte en ny profil, hvor jeg som grundlag først og fremmest søgte en veninde med henblik på at udvikle det til noget dybere.
     Jeg havde en fornemmelse og en holdning til, at de kvinder jeg havde mødt i mit liv alle uden undtagelse havde en form for accept af min erotiske Dominans. Den brugte jeg derfor som udgangspunkt og skrev det tydeligt i min profil. Den der så eventuelt ville reflektere havde da den viden om mig.

Resten tog jeg en beslutning om. Jeg ville åbne for det der måtte være af S/M i min partner og måtte så leve med den grad af S/M-mekanismer der ville vise sig at være i hende.
     Havde jeg ret i min formodning ville en ny partner dog indeholde noget jeg kunne bygge på. Min venindes metafor: Ser man ud som... klæder man sig som... dufter man som en gulerod - tiltrækker man kaniner). Dette var en ny indgang til at finde en partner i S/M-sammenhæng jeg ikke havde prøvet før. Den viste sig at indeholde det bedste grundlag for en kontakt som jeg ville forsværge - havde jeg ikke netop taget den beslutning.


Indhold

6