IndholdDet lå i baghovedet at der var andre mennesker til stede, men jeg var der for C-L. Det var grænseoverskridende at færdes nøgen blandt andre mennesker, som havde tøj på,
men det sagde mig ikke noget. Jeg tændte ikke ekstra på det , og jeg tændte heller ikke af.

C-L befriede mig og lagde mig op på en briks, hvor benene blev spændt fast. Han brugte sit massageapparat, og på et tidspunkt tænkte jeg - > shit - hvis du nu kommer i en bragende orgasme og overdøver al snak og musik, kan man så høre den berømte knappenål bagefter?? <

Men så tænkte jeg at der jo ikke var noget unaturligt i en orgasme, og andre ville som snarere glædes på mine vegne, end løfte øjenbrynene i forargelse. C-L huskede mig på at jeg skulle bede om tilladelse til en orgasme, og det holdt mig lidt tilbage, samtidig med en vished om de andres tilstedeværelse, trods alt.
     Jeg var oppe og runde højderne, men havde nok ikke fået lov til at fyre den af, for
C-L havde flere planer med mig Jeg fik blindfolded af og kjolen på igen.

Vi nød lidt vin og en cigaret. Nød hinanden og stemningen. Jeg kunne ikke holde fingrene fra min Herre, men der kom nogen ind i rummet og snakkede, så det blev ikke til så meget. C-L førte mig ind i et andet rum, hvor der også var en briks.
     Han legede lidt med mig og trængte derpå ind i mig - wauw. Vi fortsatte i en hængekøje-agtig tingest, hvor han tog mig hårdt, brutalt og frækt, med kjolen krænget op. En kontrolleret voldtægt af den man elsker, hvor begæret har 1. Prioritet - Mmm….

Bagefter snakkede vi lidt med nogle af de andre, pakkede vores ting sammen og kørte hjem. Klokken var da også blevet 03.30. Tiden var bare fløjet af sted. Hjemme hos C-L fik jeg så lov til at få min orgasme, og vi kunne lægge os til at sove.

Dagen efter gik jeg en lang tur og genkaldte mig episoderne fra aftenen før. Jeg opdagede til min store glæde at jeg ikke var så virkelighedsfjern som jeg har været før, når jeg har været ude for noget grænseoverskridende.
     Det føltes bare som en dejlig oplevelse, som hvis jeg havde været til koncert eller i teater. Før har jeg oplevet at der er gået et par dage efter en seance eller en oplevelse som jeg har overværet, før jeg ligesom vendte helt tilbage til hverdagen.

Det var bare så dejligt at opleve at det føltes rigtigt og som en naturlig del af mig. Jeg er godt klar over at jeg stadigvæk kan komme ud for ting, som jeg har brug for at bearbejde i længere tid, men denne aften og nat, bestyrkede min tro på at jeg har en hel del i mig, som jeg ikke havde troet.
     Noget som C-L langsomt finder frem i mig og som gør mig til et mere helt menneske.

Jeg nejer i dyb respekt for min Herre, C-L.


Indhold

60