IndholdEt vennepar på besøg.

C-L fortalte at et af Hans vennepar, som jeg har hilst på et par gange, kom på besøg om aftenen. Han forberedte mig på en aften med oplevelser, som ville være en del grænseoverskridende. Spændingen var stor, og fantasien kom i sving. Det kunne være mange ting. C-L checkede et par gange, om jeg kunne huske stopordet, og om det kom hurtigt og klart.
     Det store hvide, langhårede tæppe blev bredt ud på gulvet. Vores gæster kom, og vi sludrede hyggeligt over en kop kaffe.
     C-L kaldte mig hen til sig, og bad mig sætte mig ved Hans fødder, så jeg kunne slappe af. Han ved at jeg nyder at sidde tæt ved Ham, mens Han nusser mig i håret og blidt masserer min nakke og skuldre. Han tog mig under hagen, bøjede mit hoved bagover og plantede et langt, blidt og inderligt kys på min mund. Jeg mærker Hans varme kærlighed, og bliver helt salig og afslappet.
     C-L blindfolder mig, tager tøjet af mig og fører mig ud på toilettet, hvor han vasker mig i skridtet. Dernæst beder Han mig om at sætte mig på tæppet. Der bliver puslet lidt rundt omkring. C-L er bag mig. Han tager mine hænder og lader dem berøre en person overfor mig. Det er den anden kvinde, som jeg her vælger at kalde xx. Stille sidder vi overfor hinanden og kærtegner hinanden, først genert, og kun på ryg og arme. Vores hænder bliver guided til brysterne, maven og lårene. Vi er stadig meget forsigtige, prøvende, går det nu an?

Jeg vil lige nævne at jeg har været sammen med en anden pige, en enkelt gang, men det var i de unge teenageår. Vi har snakket lidt om fantasier, hvor jeg har haft mange fantasier om at være sammen med en kvinde, uden at jeg har følt at det var et "must". Nu var det pludselig virkelighed, og det var svært at forholde sig til i starten. Var det flovt - nej egentlig ikke. Var det unaturligt - nej heller ikke, men det var alligevel svært at give slip.

Jeg blev bedt om at lægge mig på ryggen, og xx blev beordret til at slikke mig. C-L var omkring mig, legede med mine bryster og kyssede mig. Det var aldeles dejligt. Efter noget tid, byttede xx og jeg roller. Det var meget specielt at slikke en anden kvinde. Jeg prøvede at videregive det jeg selv synes er dejligt. At finde klitoris og pirre den, at mærke at den bliver hård. Det blev et ønske om at give hende en dejlig oplevelse, og forhåbentlig en orgasme. Jeg fornemmede at det samme ønske også gjaldt for xx, trods det at det også var forholdsvis nyt for hende. Vi holdt en lille pause, hvor C-L kælede med mig, for at få mig til at slappe af, og give lidt mere efter. Det samme gjaldt for xx og hendes Herre.

Efter pausen, blev vi bedt om at skifte plads igen. Nu var jeg blevet mere fortrolig, ophidselsen var ved at indfinde sig, og den "pæne pige" gled lidt i baggrunden. Pludselig hvisker xx til mig at hun vil give mig en ekstra oplevelse, noget der var godt. Hun tændte en vibrator, og jeg må sige at det var en af de hurtigkørende. Det var for meget af det gode ind imellem. Hele kroppen vibrerede syntes jeg, men det var noget der gjorde sin virkning.

Indhold

61