IndholdC-L lukkede min mund med lange lidenskabelige kys, og jeg måtte løsrive mig for at gispe om jeg havde tilladelse til at komme. Skrig det ud min skat, sagde min dejlige Herre og det gjorde jeg - 2 gange. Det var specielt og det var stærkt. Jeg fik blindfolded af, og lå og slappede lidt af, nød en cigaret, og kom op til overfladen igen. C-L bad mig lidt efter, om at give xx en ligeså dejlig oplevelse. Hun skulle da ikke snydes, så det gjorde jeg gerne. Jeg skiftevis slikkede hende, og brugte lynvibratoren, og det var da også den der gjorde udslaget - også 2 gange. Hendes Herre var også omkring hende, mens C-L var omkring mig stadigvæk.

Det var ved at ebbe ud, for os piger, og C-L kunne tillade sig at tænke mere på sig selv, og så var Han tændt. Jeg tror at Han og xx´s Herre havde en ligeså pragtfuld aften/nat ud af det, som xx og mig. Jeg prøvede at vise MIN hengivenhed og taknemmelighed til min Herre, i min måde at tilfredsstille HAM på.

Vores gæster overnattede, og xx og jeg snakkede om oplevelsen dagen efter. Vi havde begge lidt svært ved at slippe den "pæne pige" i starten, men det havde været en stærk oplevelse for os begge. Vi var enige om at vores Herrer havde skabt nogle trygge og varme rammer omkring os, og at den overordnede styring var perfekt. Uden deres indsats og kontrol, var det aldrig blevet til noget.
Jeg føler mig ikke lesbisk, der er bare åbnet op for en større seksuel frihed, for jeg tror at de fleste har en grad af biseksualitet i sig.

Jeg nejer i dyb respekt for min Herre, fordi Han skabte de rammer, der skulle til, og fordi Han turde give mig den oplevelse.
Jeg nejer i dyb respekt for xx´s Herre, der sammen med C-L skabte en naturlig/fortrolig balance mellem os alle fire.
Jeg nejer også i dyb respekt og hengivenhed for xx, fordi hun også gav slip og turde yde og nyde.

Tak skal i have, fordi i gav mig den oplevelse, som hovedsagelig var iscenesat for at jeg fik muligheden for at leve mine fantasier ud.
Jeg vil igen fremhæve den inderlige respekt jeg føler, både for C-L og for xx´s Herre, fordi de handlede så værdigt og ansvarsfuldt i deres rolle som herskere. De var inde i os og mærke efter, hvordan vi havde det. De overskred ingen grænser i forhold til hinanden og os underkastede, til trods for at jeg ikke har indtryk af, at der var udstukket nogle retningslinjer på forhånd.

De magtede at skabe balancen, så der ikke opstod jalousi, magtmisbrug eller uvenskab.
I værste fald vil sådan en aften kunne vende sig fra venskab til fjendskab. Det handler om følelser og grænser, og ingen kan med sikkerhed sige, hvordan en sådan aften vil udvikle sig, især når det er så nyt.

Vores lange og varme afskedsknus sagde mere end ord……

Indhold

62