Indhold

"Små" grænsebrydende erotiske oplevelser.

En tur i parken.

C-L manglede mælk og te, og insisterede på at vi gik en tur til døgnkiosken, til trods for at det var en ganske almindelig hverdag, omkring midnat. Han havde jo sine skumle bagtanker!!

På vej hjem, gik Han ind i et anlæg og syntes at vi skulle sidde lidt ved et bord- og bænkesæt. Vi sad lidt og snakkede og røg, da Han bad mig komme helt hen til sig. Han omfavnede mig og kyssede mig på sin egen inderlige måde, der straks sætter hormonerne i gang. Han holdt mig fast med den ene arm, og begyndte at kærtegne mig med den anden. Kort fortalt så endte vi både på bænken og på bordet, i skjul, og dog ikke så langt fra en befærdet vej.

Af og til hørte jeg nogen snakke ude på fortovet, men ingen så os. På et tidspunkt fik jeg et par slag på ballerne, og der stivnede jeg lidt, for jeg syntes at lød så højt, at forbipasserende måtte høre det, og de kunne jo tro at det var voldtægt.
Bagefter morede jeg mig over, hvis nogen havde taget os med "bukserne nede", for intet var vel mere uskyldigt, med mælk, te, og for at det ikke skulle være løgn, en Harry Potter film omkring os; såmænd kun et forelsket par, der ikke kunne holde fingrene fra hinanden.
Jeg tror nu også at C-L har alle sanser åbne, for vi er jo ikke ude på at krænke nogen, så Han vil kunne nå at stoppe.

Der er noget specielt ved at elske under åben himmel, og sådan lidt forbudt….

Analt samleje.

En ganske almindelig formiddag, hvor vi lige skulle hvile 1 times tid, blev forvandlet til en stærk, stærk oplevelse. Lysterne var der, og på et tidspunkt bad C-L mig om at vende bagdelen til. Han trængte langsomt og forsigtigt ind i det bageste hul.
Det tog lidt tid, for de lukkemuskler var ikke meget for at slappe af. Det var lidt smertefuldt, men pludselig gled Han helt op. Jeg var ikke klar over at vi er skabt med erogene zoner omkring anus, men det blev jeg. Jeg blev helt vild, og fik en helt vidunderlig orgasme. Den var meget kraftig og også uvant, fordi det ikke var de sædvanlige erogene zoner, der blev påvirket. Et par minutter efter kom en ny orgasme rullende, ligeså kraftfuld -  og så kom C-L. Det kørte rundt i kroppen i flere minutter, og så ringede mobilen. Pokker tag den mobil. Det er for brat en opvågning.

Bagefter er det altså lidt ulækkert, og lige så svært, det var at åbne sig, lige så svært er det at lukke sig igen, så jeg følte mig meget åben et godt stykke tid….

Alligevel ville jeg ikke være foruden DEN oplevelse.

Indhold

63