Indhold


Til min elskede.

Seks måneder er gået, siden jeg så din profil for første gang. Jeg tænker tilbage, og jeg kan huske at jeg også her blev stille, da jeg læste dine ord. De ord som er DIG - alvorlige, humoristiske, poetiske, hårde og blide.

Da jeg trådte ind i dit hjem for første gang, følte jeg mig velkommen. Dit hjem har varme og var og er hyggeligt - viser at du ikke er ligeglad med dig selv og dine omgivelser.
     Da du bød mig din favn og lagde armene om mig, forstod jeg først rigtigt, hvor meget jeg havde trængt til at føle mig svag. Jeg følte mig hurtigt tryg hos dig, og alligevel var der noget mystisk over dig (sikkert din S-side), der gjorde mig nysgerrig efter at lære dig helt at kende.
     Da du indviede mig i dit univers, fik jeg en følelse af at to mennesker virkeligt kan smelte sammen til et, og det har jeg sandet er rigtigt. De oplevelser du har givet mig i løbet af de seks måneder, har gjort noget særligt ved mig - både seancerne og dine spontane varme kys og knus.
     Nej skat - jeg er ikke længere i tvivl om at du virkeligt elsker mig - og jeg tror heller ikke du er i tvivl om at jeg elsker dig.

Tak fordi du har givet mig mere selvværd, selvrespekt og stolthed, gennem det dybtfølende og ansvarlige menneske du er.

Seks måneder er der gået, og jeg kan blive helt stille og ydmyg over den lykke jeg føler. Lige så sprudlende kan jeg blive, når jeg tæller timerne til vi ses.
      Tak Dennis, for de første seks måneder. Jeg glæder mig meget til de næste seks, og de næste og de næste …..

Du kan tro at jeg værdsætter den lykke. Du kan tro at jeg vil kæmpe med næb og kløer, for at bevare den lykke. Jeg glæder mig til at dele min hverdag med dig. Jeg glæder mig til alle de mange gange, hvor du vil sætte halsbånd på mig, og jeg kan sidde at nyde nuet i fred og harmoni, ved dine fødder, mens du kærligt nusser mig i håret.

Jeg glæder mig …. 6000 varme, kærlige og respektfulde kys, knus og kram

Din XX / gazelle

Indhold

64