Indhold

Kapitel 3. Første hårde S/M rum er betrådt.

BRÆNDENDE KÆRLIGHED

Jeg mærker masochismen ...

I min nye verden er brændende kærlighed ikke noget med kartoffelmos og bacon. Det er noget udvortes, og har med brændenælder at gøre.

C-L og jeg havde snakket lidt om, hvilken effekt brændenælder kan have på nogle. Umiddelbart gyste jeg lidt ved tanken om brændenælder, der blev strøget, om end nok så kærligt, hen over bagdel og lår, men da jeg ikke har prøvet, er jeg åben for et forsøg, for jeg kunne godt forestille mig at det kunne tænde mig, men jeg havde ikke drømt om at det ligefrem kunne være dejligt, og at jeg blev SÅ liderlig….

Jeg havde udtrykt ønske om at prøve det, og en dag hvor jeg havde sagt noget - indrømmet - lidt provokerende, fangede C-L den straks, og straffen blev 58 brændenælder i 58 sekunder!!!

Der er vel gået en måned, hvor de hersens brændenælder har spøgt i baghovedet, til C-L en dag sagde at nu skulle det være. Jeg fik besked på at hente Ham fra arbejde, medbringende tæpper, te, vand, arbejdshandsker m.m.
     Jeg begyndte at mærke spændingen. Bliver det ulideligt eller tænder jeg på det?

Da jeg havde hentet C-L den pågældende dag, kørte vi ud i skoven. Solen skinnede og C-L gik på jagt efter et egnet sted, hvor vi kunne være os selv. Det var ikke helt nemt, for det vrimlede med skovmyrer og myg (selvfølgelig), men det lykkedes at finde en dejlig plet, godt skjult, og ingen synlige myretuer.
     Vi satte os på tæppet og nød lidt mad og te. Bagefter lagde vi os og nød hinanden - i skovens dybe stille ro - kun afbrudt af myrernes ihærdige puslen i skovbunden og myggenes bzzz omkring ørerne.
     C-L rejste sig at plukke brændenælder. Jeg mærkede spændingen stige, mens jeg ventede. Han vendte kort efter tilbage med en meget stor buket brændenælder, og et blik i øjnene, som var svært at tyde. Han var vel også spændt på, hvordan jeg reagerede.
     Der var dog "kun" 29 brændenælder, det halve af 58 - puha!!! Til gengæld skulle jeg så "nyde" dem i 116 sekunder….

Af med bukserne, så går vi i gang, beordrede min Herre. Javel - åh, de myg altså. Han viftede ihærdigt med buketten, og så strøg Han dem over min bagdel.
     Jeg havde hørt om tusinde nåle - ja, det skal jeg love for, men da de bliver fordelt over et større stykke, føltes det ikke på samme måde, som når hånden lige strejfer en plante. Det var ikke ulideligt. Det var en smerte, men samtidig med en utrolig erotisk undertone.
     Jeg blev kølet med det medbragte vand. Det var dejligt, men C-L syntes ikke at jeg slog ret meget ud. Blærerne forsvandt hurtigt, så - jeg fik en omgang til.

Indhold

65