IndholdDet sved, og stak og brændte - og det tændte. C-L kælede med mig, og trængte ind i mig. Det var SÅ dejligt. Huden stod nærmest i flammer udvendigt, og Han arbejdede indvendigt. Det var ubeskriveligt frækt, og jeg dirrede i hele kroppen.

Desværre blev myggene af en eller anden grund, mere og mere nærgående. Jeg havde næsten glemt dem - sendt både dem og myrerne ad helvede til.

Vi samlede os sammen, osende på cigaretter, pakkede tæpper, te og mad ned, og begav os ud på den offentlige sti igen.

C-L bad mig om, ikke at sige et ord, mens vi gik, at gå ind i mig selv og føle efter - men ak - Han snakkede og snakkede, og som den pæne pige, jeg også er, svarede jeg, til stor fryd for min Herre. Yes, jeg er nem at narre, men jeg behøvede nu heller ikke at anstrenge mig for at mærke efter, for det kriblede og krablede på bagdel og lår, og mit skød var vådt.
     Jeg takkede min egen fornuft for, at jeg ikke havde taget de stramme cowboybukser på. Jeg var eksremt tændt, og glædede mig til vi kom hjem og var alene - men sådan gik det ikke lige med det samme.

Vi kom nemlig forbi en stor skovsø, hvor der bare var så smukt. Der var et sted, helt nede ved bredden, med bord og bænk, og her satte vi os at hvile og nyde synet.
     C-L strøg mig over ryggen, rykkede tættere og lagde armene om mig og kyssede mig. Sådan sad vi et stykke tid og nød nuet. Dette sanseindtryk vil aldrig blive slettet af  min hukommelse: Mig siddende overskrævs på en bænk med en meget varm bagdel, og med min elskede, der holdt om mig, med en udsigt over en stille skovsø, med træer, der spejler sig i vandet på den modsatte side, fugle der synger (kun for os) og en dejlig temperatur. Jeg blev meget grebet af hele sceneriet. For pokker - al den lykke - alle de sanseindtryk- de oplevelser sammen med den mand man elsker så højt - den kærlighed, så varm, så intens.
     Kære gud, lad os have hinanden i mange, mange år. Tårerne pressede sig på. Det gør de ofte i situationer, hvor følelserne er SÅ stærke.

C-L førte hænderne ned til skridtet og jeg glemte næsten, hvor vi var. En gren knækkede i nærheden, og der kom et menneske gående. Uh - kan folk da ikke gå tur et andet sted *G*. Det var hårdt at blive revet ud af øjeblikket så brat.
     Da vedkommende var væk, bad C-L mig om lægge mig op på bordet- ups - her ved højlys dag, hvor folk kunne komme lige forbi - men ja - jeg var mere end motiveret og adlød. C-L slikkede mig, mens jeg kiggede op i en dejlig blå himmel, og igen næsten glemte alt omkring mig, men stedet var alligevel for udsat, og der kunne jo komme en familie med børn forbi, så det gik ikke an.
     Ned på bænken igen, men det kan være svært at få bragt kroppen til ro, så jeg begyndte at give min Herre lidt massage. Det havde Han ærligt fortjent. Der kom dog folk forbi med jævne mellemrum, og så sad vi der, nok så ærbart, med lidenskaben lysende ud af vores øjne. De hilste dog pænt på os.

Indhold

66