Indhold



Da vi havde dampet lidt af, fik vi en god, lang snak om mange ting indenfor universet. Jeg er stadigvæk forundret over mig selv, og især det jeg tænder på. Jeg tror dog at alfa og omega er den store kærlighed og inderlighed, vi viser hinanden, som giver det store udslag.

Vi sad meget længe ved den sø, inden vi futtede hjemover. Måske lidt for længe, for kribleriet var ved at aftage. Det var lidt sjovt, at det blussede op i takt med min liderlighed. Det var ligesom at det gik op i en højere enhed, og jeg kunne forestille mig at jeg kom i en bragende orgasme (hvis jeg fik lov) i den periode, hvor det brændte allermest.

Hjemme hos C-L fortsatte vi, men nu var virkningen meget på retur, og jeg følte virkelig at jeg havde brug for at C-L var nådesløs mod mig. Det var nok effekten af brændenælderne, men jeg havde både brug for pisk og klemmer på brystvorterne og ikke mindst - tro det eller lad være - flere brændenælder.
     Jeg sagde dog kun det med brændenælderne, for jeg tror ikke at det er god tone at en underkastet beder om at få opfyldt for mange ønsker, her og nu. Men brændenælderne kunne jeg godt tænke mig, især på kønsdelene. C-L studsede noget. Mener du virkelig det? Ja, det gjorde jeg helt ærligt. Min krop var stadigvæk tændt.
     Så skal du også prøve det, sagde Han, og gik udenfor efter en sød lille buket. Det varede lidt inden det stak, og vi fandt ud af at kønsbehåringen ved skamlæberne, hindrede den store virkning fra de små nåle, så det prøver vi en anden gang.

C-L blottede klitoris og kørte med et enkelt blad. Det kunne mærkes, og varmen kom hurtigt. Han hentede en isterning at køle mig ned med. Det var ekstremt koldt, ovenpå den varmeudvikling der foregik - uhh. Han brugte fingrene til g-punktet, og igen var jeg edderspændt både udvendig og indvendig - en SÅ vidunderlig følelse.

Jeg vil lige nævne at jeg nogle få gange, følte mig tør i skeden, når C-L trængte ind i mig, trods min liderlighed. Jeg har tænkt over hvorfor, og tror at det kan have noget at gøre med, at nogle af de små kirtler bliver bedøvet, og ikke så hurtigt kan danne sekret.

C-L slappede lidt af, og så tog jeg selv over. Der skulle bare ske noget, nede i det skød. Jeg mærkede at det tændte min Herre, hvilket fik mig højere op. Det blev til et par intense orgasmer. Han trængte ind i mig og fuldbyrdede sit forehavende. Det var en spændende, overraskende og vidunderlig oplevelse, især for mig.

For pokker, hvor er det en skøn følelse, blandet med smerte. Udenforstående vil ikke kunne forstå det. Jeg ville ønske at flere turde prøve sig frem med sådanne oplevelser. Det kan godt være at man ikke bryder sig om det, men man kan altså ikke vide på forhånd. Gid flere var mere åbne overfor hinanden og deres sexualitet, og vil gå ud over de snævre grænser, som man tror ikke kan overskrides. Man vil få et meget, meget rigere liv.


Indhold

67