IndholdSom beskrevet - jeg søgte et bekendtskab med henblik på at finde kæresten i hende, hvis det var muligt - med den grad af S/M der kunne skabes grundlag for.

En linie i hendes brev til mig sagde mig en del: " Jeg har altid været den stærke, men mit behov for også at føle mig svag, har jeg ikke fået opfyldt de sidste år fordi trygheden ikke var der. Nærheden var forsvundet. "

Damn. Jeg havde altid forsøgt at få min S/M-partner til at forstå hvor vigtigt det var at de tillod sig at være netop svage; at turde slippe kontrollen og at overlade ansvaret. Og her stod jeg med et brev hvor en kvinde gav udtryk for BEHOVET.

Jeg modtog i samme brev en opfordring til om hun kunne sende mig et billede af hende.
     Jeg havde den holdning at jeg naturligvis nyder harmoni på mange fronter også kropslig, men udgangspunktet var noget dybere end et specielt godt udseende. Jeg sætter i øvrigt aldrig ansigter på en person i en telefon eller i et brev - det holder alligevel aldrig stik.
     Godt hun kunne få lov til at sende et billede når hun så gerne ville.

Jeg modtog en mail med et vedhæftet foto. En bemærkning var tæt på at få mig til at sende hende ud i cyberglemslen. " Nu håber jeg ikke du løber skrigende bort. "

> Åh, nej < tænkte jeg. > Ikke én til med lavt selvværd. < Jeg orkede ikke flere mennesker af den støbning. Jeg så billedet og tænkte > Så du ser sådan ud. Ja, så har jeg da sat et ansigt på. <
    Jeg sendte dog ikke et afvisende svar. Jeg kunne føle at jeg i det mindste skulle snakke med hende. Min intuition bød mig at tage et møde. Hun havde varme øjne og et varmt smil. Øjne er en af mine passioner og hendes øjne greb mig.

Jeg sendte hende derfor følgende svar:

Kære XXX …

Ingen og intet har endnu formået at få mig til at løbe skrigende bort. Jeg er ikke dumdristig, men mit mod og livsmod fejler ikke noget.

Jeg kan være benhård - det skjuler jeg ikke - men jeg rummer også plads til at være et varmt, kærligt og ømt elskende menneske samtidig.

Jeg skjuler generelt ikke noget omkring mig selv. Kan man ikke tåle et svar, skal man lade være med at stille spørgsmålet *S*. (det var min hårdhed *S*.)

Som jeg skrev er et foto ikke essentielt. Dels fordi fotos sjældent er repræsentative, dels fordi jeg aldrig sætter et ansigt på nogen før jeg møder dem og sidst men ikke mindst fordi det for mig er vigtigere at kemien er tilstede.

Indhold

7